Ziua Logo
  Nr. 4032 de miercuri, 12 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Cursul bancar al lui Gigi
"I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipa 500 de lei si lui Rednic 200 de lei", a spus boss-ul din Ghencea despre milionul de "lei" dat lui Dinamo
Finantatorul stelist a dezvaluit luni seara, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV, cum a impartit banii dinamovistilor pentru victoria din sezonul trecut cu CFR Cluj, scor 1-0, care a ajutat-o pe Steaua sa devina vicecampioana si sa participe astfel in preliminariile UEFA Champions League. Dupa incheierea campionatului trecut, Gigi Becali a declarat ca victoria lui Dinamo cu CFR l-a costat "un milion de lei, ca sa nu intervina Procuratura" si a adaugat ca obtinerea locului doi l-a costat in total doua milioane de euro.
Gigi Becali a explicat cum s-au impartit banii: "I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipa 500 de lei si lui Rednic 200 de lei! Asul din maneca a fost Rednic, ceilalti nu au stiut nimic de Rednic, am vrut asa, ca sa lupte pentru mine! Le-am spus dupa ce s-a terminat. Sa rugam Parchetul sa nu mai intervina, ca n-o sa afle nimic de la mine, o sa spun ca am mintit. Borcea vroia trei pentru jucatori si cinci pentru el, dar eu am vrut invers. <<Pai, cat vrei tu?>>, i-am zis. <<300!>>. Bine, atunci. M-am ofticat dupa meci cand mi-a zis Rednic ca trebuia sa scoata vreo cinci la pauza! Adrian Cristea a dat golul ala si a ridicat din umeri, ii parea rau. La negocierile alea am fost mai multi, a fost si Hrebenciuc, girantul, ca el e sforarul care face jocurile", a spus Gigi Becali (n.r. - 100 de lei ar fi echivalentul a 100.000 de euro; suma totala de 1.000 de lei ar echivala astfel cu milionul de "lei" invocat de finantatorul stelist la finalul sezonului trecut!).
Dinamovistii neaga!
Sefii din "Groapa" au negat ieri afirmatiile boss-ului stelist. "I-am batut pe cei de la CFR pentru ca am vrut sa ne razbunam pentru faptul ca ne-au provocat prima infrangere in sezonul trecut. In plus, s-au purtat nu tocmai frumos cu noi la Cluj, aproape ca nu ne-au bagat in seama. Vreau insa sa vad exact ce a spus Gigi, apoi vom decide, toti actionarii, ce vom face", a spus Vasile Turcu. "Sa se jure Gigi ca a dat vreun ban lui Dinamo!", a replicat Borcea. "Prostii! Cauta sa ne dezbine", a mai spus directorul executiv al "cainilor rosii".
L-a iertat pe Meme!
Gigi Becali a mai declarat ca poate lua oricand 150 de milioane de euro pe Steaua, dar a precizat ca nu vrea sa vanda echipa. "Daca vreau sa scot 150 de milioane de euro, imediat scot! Vine un magnat si imi pune banii pe masa pentru brandul pe care il are Steaua si pentru performantele ei. Dar eu nu o vand", a afirmat Gigi Becali. Acesta a anuntat ca l-a iertat pe fostul sau angajat Mihai Stoica pentru atacurile la adresa sa si ca le va ordona avocatilor sa retraga procesul intentat acestuia pentru revocarea donatiei de teren.
"Am stat si m-am gandit. Mi-a facut rau? Nu! Mi-a facut bine? Da! Trebuia sa gasesc o metoda, sa dau un semnal. Voi retrage procesul pentru teren. Eu l-am iertat pe Meme si voi trebuie sa-l iertati, asta e semnalul meu pentru subalternii mei, care nu-l mai suportau", a spus finantatorul Stelei, care a mentionat ca vrea sa scoata in acest an cel putin 50 de milioane de euro din fotbal, minimum 15-20 numai din vanzarile de jucatori din iarna. Gigi Becali a explicat de ce l-a criticat pe antrenorul Gheorghe Hagi. "Personalitatea jucatorului Hagi e cel mai mare dusman al antrenorului Hagi! S-a lovit putin cu capul de pereti, dar si-a revenit.
E spre binele lui ce am facut. Hagi a facut un lucru extraordinar la echipa: seriozitate, disciplina. Amanuntele mici fac lucrurile mari, iar el e un tipicar", a spus Gigi Becali. (MIG)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
gigi   de filatelistu
Nauku asta chiar o crede ce spune ?   de Kroko
A r h i v a
  Olaroiu judecat la Disciplina    
  Hagi s-a accidentat!    
  Bergodi vrea victorie cu Steaua    
  Nationala de lux    
  Chivu in topul salariilor    1 comentariu
  Mutu dorit de "granzii" Europei    1 comentariu
  Legea si faradelegea lui Dragomir    
  Romania - Bosnia 3-0    
  PRELIMINARII EURO 2008    
 Top afisari / comentarii 
 Testamentul lui Pavarotti (3988 afisari)
 Iliescu se intoarce (3572 afisari)
 Ziua Patriarhului (2854 afisari)
 Presedintele isi da in petic, totul e OK (2293 afisari)
 Cursul bancar al lui Gigi (1855 afisari)
 Rusia a testat cea mai puternica bomba termobarica din lume (1250 afisari)
 ULTIMA ORA: IPS Daniel este noul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane (811 afisari)
 Guvernul rus a demisionat (132 afisari)
 O noua alerta de tsunami a fost emisa in Indonezia (119 afisari)
 Germania - Romania, amical cu pretentii (115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01095 sec.