Ziua Logo
  Nr. 4031 de marti, 11 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Revansa lui Sandoi
Nationala de tineret a Romaniei va intalni astazi, de la ora 17, la Rm. Valcea, reprezentativa similara a Bosniei-Hertegovina, intr-o partida contand pentru Grupa a 10-a din preliminariile Campionatului European din 2008. "Tricolorii" mici nu au reusit sa obtina nici un punct in intalnirile directe cu ex-iugoslavii, fiind invinsi in cele doua meciuri de pana acum: 1-2 in 2002, la Zenica, si 0-1 in 2003, la Craiova.
Pentru meciul cu Bosnia- Hertegovina, Sandoi l-a convocat si pe Iasmin Latovlevici, fundasul stanga al lui "Poli" Timisoara. Sandoi convocase initial doar 19 fotbalisti, asteptand ca Victor Piturca sa renunte la un jucator din lotul selectionatei de seniori. Astfel, lotul pentru partida de astazi este urmatorul: Ciprian Tatarusanu (Gloria Bistrita), Ciprian Pantilimon ("Poli" Timisoara) - portari; Sergiu Homei (Politehnica Iasi), Cristian Sarghi (Otelul Galati), Cristian Scutaru (FCM Resita), Alexandru Tudose (Gloria Buzau), Stefan Mardare (FC Vaslui), Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita), Iasmin Latovlevici ("Poli" Timisoara) - fundasi; Cristian Tanase (FC Arges), Adrian Ropotan (Dinamo), Eric Bicfalvi (Steaua), Razvan Ochirosii (Gloria Buzau), Ioan Deac (CFR Cluj), Paul Tincu (Politehnica Iasi), Gabriel Torje ("Poli" Timisoara) - mijlocasi; Bogdan Stancu (Unirea Urziceni), Clement Palimaru (Politehnica Iasi), Liviu Ganea (Dinamo), Claudiu Keseru (FC Nantes) - atacanti. "Este primul joc oficial din aceasta toamna. Ar trebui sa avem un moral bun pentru abordarea meciului cu Bosnia. Venim dupa cele doua jocuri oficiale, cu Franta si Malta, plus amicalul din Anglia, si cred ca ar trebui sa ne gandim doar la victorie, care ne va mentine in cursa calificarii", a spus Sandoi, care a explicat de ce a ales Rm. Valcea ca loc de disputare a partidei: "Orasul nu este obisnuit cu meciuri mari. Sper sa vina multi tineri la stadion. Stadionul a fost cosmetizat, gazonul a fost schimbat in totalitate acum trei luni, nu s-a jucat nici un meci acolo, nici macar un amical. Vom fi prima echipa care va inaugura acea baza". (MIG)
GRUPA G: Franta - Romania 1-1, Malta - Romania 0-1, Franta - Tara Galilor 1-0, Bosnia-H. - Malta 4-0. Clasament: 1. Franta 4p, 2. Romania 4p, 3. Bosnia-H. 3p, 4. Tara Galilor 0p, 5. Malta 0p (primele doua clasate se califica pentru meciurile de baraj).
A r h i v a
  Atac sub centura!    3 comentarii
  Mititelu risca sa piarda stadionul    
  Gigi Becali: "Nu ne bate Rapid in Ghencea"    1 comentariu
  V. Iacob: "Putem trece de grupe!"    
  Piturca impresionat de Olanda    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears s-a facut de ras la gala premiilor MTV (3497 afisari)
 Cu turma de oi pe Autostrada Soarelui (3095 afisari)
 Blestemul Armatei de teracota (3064 afisari)
 Portretul viitorului Patriarh (3019 afisari)
 Pentru cine vorbeste ben Laden? (2952 afisari)
 Liberation: Liderul teroristilor a folosit un numar de telefon inregistrat in Romania (527 afisari)
 Salariile diplomatilor ar putea fi majorate (206 afisari)
 ULTIMA ORA: Doi militari romani au fost raniti in Irak (121 afisari)
 Ministrul Silaghi, reclamat la Parchet pentru abuz in serviciu (112 afisari)
 Consulul roman de la Chisinau, Alexandru Rus, nu mai revine la post (74 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00931 sec.