Ziua Logo
  Nr. 4024 de luni, 3 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rednic a plecat!
-- Motivul demisiei: ratarea Ligii si rezultatele proaste din campionat
Dinamo a anuntat ieri, pe site-ul sau oficial, ca Mircea Rednic si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei campioane. Motivele demisiei lui Rednic au fost, conform site-ului oficial, ratarea primului obiectiv, calificarea in grupele Ligii Campionilor si ultimele rezultate din campionat (doar un egal in trei meciuri jucate pe teren propriu!). "Dupa ultima runda de discutii, demisia lui Rednic a fost acceptata. Dinamo ii multumeste pentru rezultate, titlu si primavara europeana", se arata pe site-ul oficial al gruparii din "Groapa".
"Bomba" la Dinamo: Rednic si-a inaintat ieri demisia, care a fost aprobata de sefii clubului! Chiar daca spunea sambata seara, dupa dezastrul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va evita sa ia o decizie la "cald", Rednic si-a anuntat plecarea dupa cateva ore. "Am vorbit dupa meci cu oficialii clubului si am cazut de comun acord sa incetam colaborarea", a spus Rednic pentru "Dinamo-online.net". "Puriul" a lasat de inteles ca si jucatorii au provocat aceasta despartire. "Unii jucatori nu ma mai voiau si nici conducerea nu era cu totul de partea mea; nu mai avea rost sa raman. Nu stiu daca fotbalistii m-au lucrat in returul cu Lazio. Poate ca, la unii, ceea ce au aratat era pur si simplu valoarea lor", a mai spus Rednic, care crede ca astfel a provocat un soc la echipa, iar aceasta poate reveni. "Plecam oricum, dar imi pare rau ca nu le-am spus jucatorilor inainte de meciul cu Gloria! Poate asa, ar fi luat trei puncte! Oricum, se discuta cu Sabau inainte de a-mi da eu demisia", a spus Rednic ieri, pentru "Fanatik".
Dupa meciul cu Gloria, pe care l-a urmarit din tribuna, fiind suspendat, Rednic a precizat ca isi asuma intreaga responsabilitate doar pentru transferurile facute pana in iarna trecuta, pentru celelalte considerandu-se responsabil doar in proportie de 50 la suta. Astfel, "Puriul" a dat de inteles ca unii jucatori, printre care Stoican si Val. Nastase, au fost adusi peste capul sau de sefi. Rednic a admis ca situatia de la Dinamo este una de criza. "Normal ca e suparare mare. Trebuie sa tinem cont si de socul care a fost la meciul cu Lazio. Este si foarte greu cand joci in 10 oameni din minutul 5 (n.r. - Pulhac a fost eliminat cu Gloria). Cred ca se impunea mai degraba cartonas galben. Era un jucator pe aceeasi linie cu Pulhac. Dar asa sunt... Mai ales Corpodean, ca toata lumea spune ca a ajutat pe Dinamo. Au fost foarte severi in deciziile pe care le-au luat contra noastra", a declarat Rednic.
Presedintele Consiliului Executiv al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, a pus pe seama "neputintei" rezultatele slabe inregistrate de echipa antrenata de Rednic in ultima perioada si esecul suferit sambata, pe teren propriu, scor 0-1 cu Gloria in etapa a 6-a a Ligii I. "Este neputinta care devine explicabila. Nu se va mai continua cu jumatati de masura. Veti afla mai multe saptamana viitoare", a spus Badea, lasand sa se inteleaga ca in perioada imediat urmatoare s-ar putea lua masuri la echipa. (MIG)
A r h i v a
  Bataie in Vest    
  Serea, mai tare ca Lacatus    
  Sayonara, Osaka!    
  Bergodi s-a suparat pe Copos!    
  LIGA I - ETAPA A 6-A    1 comentariu
  Invins de "vestiar"    1 comentariu
  Zenga favorit, Andone in asteptare    
 Top afisari / comentarii 
 Cainele vampir din Texas (3884 afisari)
 Meme l-a umilit pe Gigi Becali (2633 afisari)
 Si Dumnezeu a creat-o pe Cecilia (Sarkozy) (2311 afisari)
 Condamnati pe o lege abrogata (2069 afisari)
 Rudolf Nureiev a fugit din URSS din dragoste (2028 afisari)
 Arhiepiscopul de Alba, Andrei Andreicut: ''Adevarul va va face liberi!'' (208 afisari)
 PRM si PC anunta ca voteaza impotriva motiunii de cenzura (165 afisari)
 Irakul si Kosovo genereaza noi tensiuni pe arena internationala (129 afisari)
 "Valul" Basescu contra mentalitatii de imparat roman (113 afisari)
 A. Cioroianu: Romania nu trebuie sa aleaga intre SUA si UE (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02105 sec.