Ziua Logo
  Nr. 4023 de sambata, 1 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Studiu IBM: Consumatorii de media prefera internetul in detrimentul televizorului
-- Consumatorii de media prefera internetul in detrimentul televizorului, la nivel mondial19% dintre consumatorii de media petrecand peste sase ore zilnic pe internet in timp ce doar 9% petrec acelasi numar de ore in fata televizorului, arata un studiu realizat de IBM si citat de Mediabuyerplanner.com.
Printre destinatiile online preferate de utilizatori se numara, potrivit studiului IBM, platformele cu continut generat de utilizatori, precum YouTube, platformele sociale, precum MySpace si Facebook, site-urile de jocuri online si motoarele de cautare.
Studiul IBM mai arata ca 67% dintre persoanele chestionate au urmarit clipuri video online sau doresc sa faca acest lucru.
Australienii contribuie cel mai mult cu clipuri video la platformele sociale si sunt urmati de britanici, japonezi, americani si germani, mai arata studiul. Dintre persoanele care contribuie cu clipuri video la platformele sociale, 58% au declarat ca au facut acest lucru pentru a avea parte de aprecieri din partea comunitatii, ci nu pentru castiguri financiare.
Studiul a fost realizat de compania IBM in perioada 15 aprilie - 15 iunie pe un esantion de 2.400 de persoane din SUA, Marea Britanie, Germania, Australia si Japonia.
International BusinessMachines Corporation (IBM) este cea mai mare companie de servicii tehnologice din lume. IBM produce si comercializeaza componente hardware si software pentru calculatoare si ofera servicii de infrastructura si consultanta.
A r h i v a
  Romtelecom a sesizat Parchetul dupa ce numele i-a fost folosit fraudulos    
 Top afisari / comentarii 
 Neokominternistii lui Tismaneanu, demascati de Victor Frunza (3082 afisari)
 Rusia-SUA, alianta incredibila (3054 afisari)
 Mincinosul de la Chisinau si natangii de la Bucuresti (2743 afisari)
 Cazul Israel Beer (2214 afisari)
 Unde a disparut Mubarak? (2200 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00779 sec.