Ziua Logo
  Nr. 4021 de joi, 30 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
In cazul Bordei judecatorii au aplicat legea
Inspectia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) exclude reaua-credinta a magistratilor care au solutionat procesul privind Parcul Bordei, stabilind ca nu pot fi retinute elemente de conduita necorespunzatoare in exercitarea functiunilor judiciare din partea judecatorilor instantei Curtii de Apel.
CSM a luat act de continutul verificarilor efectuate de catre Inspectia Judiciara referitor la articolele de presa in legatura cu solutionarea dosarului cunoscut sub numele de "Parcul Bordei" si efectele juridice ale deciziei civile 1146/21.06.2007 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, a informat, ieri, Biroul de presa al Consiliului, citat de Mediafax. (DEI)
Proxenet retinut la Craiova
Un tanar de 27 de ani din municiupiul Craiova care racola fete sarace sub pretextul ca le va duce sa lucreze ca menajere in Franta, unde le obliga sa se prostitueze, a fost retinut de politistii BCCOA Craiova sub acuzatia de trafic de carne vie. Barbatul si-a cumparat cu banii castigati de pe urma fetelor doua autoturisme de lux, potrivit Mediafax. Gheorghe Aron (27 ani) din Craiova, zis "Vingator" a racolat 7 tinere sarace din judetele Olt, Mehedinti si Dolj si le promitea ca le va angaja menajere la familii bogate din Franta. Cand ajungeau in Franta, fetele erau obligate sa se prostitueze. "In ultimele trei luni, craioveanul a strans din trafic de carne vie 50.000 de euro, bani din care si-a achizitionat doua autoturisme de lux, au precizat anchetatorii. Craioveanul este acuzat de trafic de carne vie si risca pana la 8 ani de inchisoare. (DEI)
A vandut sediul Politiei
Primarul comunei argesene Oarja, Mihail Corbeanu, a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, dupa ce acestia au stabilit ca edilul a vandut ilegal sediul politiei din comuna. Oamenii legii au demonstrat ca primarul Mihail Corbeanu a cumparat mai intai cladirea ce apartinea statului cu doar 100 de milioane de lei vechi, dupa care a vandut-o altei persoane. Potrivit Medifax, tranzactia a fost anulata ulterior, iar edilul sef a fost cercetat in libertate pentru faptele sale. "Astept si eu cu nerabdare ca acest proces sa inceapa si sa se incheie odata si nu vreau sa ma pronunt asupra procesului. Voi lua act prin avocatul meu de actele de la dosar care ma incrimineaza si atunci voi vorbi. Deocamdata nu vreau sa ma pronunt, dar pot sa va spun ca am deplina incredere in actul de justitie" a declarat edilul. (O.R.)
A r h i v a
  Armata pe butuci    2 comentarii
  Tudor Chiuariu: "Romania, un model anticoruptie"    14 comentarii
  Rasturnati cu microbuzul    
  Mafiot italian prins la Caras Severin    
  Trafic cu mercur industrial    
 Top afisari / comentarii 
 Zbor misterios (3473 afisari)
 La ce bun un doctorat la Sorbona sau la Oxford? (3198 afisari)
 Curentul pro-Anania (2855 afisari)
 SUA si Iranul in plin razboi al amenintarilor (2081 afisari)
 Calificare cu nelinisti (1786 afisari)
 Elena Basescu: Tata are dreptul sa aiba relatia cu presa pe care o are (432 afisari)
 Laura Codruta Kovesi se desparte de sot (272 afisari)
 Accident aviatic soldat cu doi morti (253 afisari)
 Starea de sanatate a senatorului Iorgovan este stabila (155 afisari)
 Rasturnare spectaculoasa de situatie in ancheta uciderii ziaristei Anna Politkovskaia (129 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00836 sec.