Ziua Logo
  Nr. 4018 de luni, 27 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Mort in ambulanta
Un pacient aflat intr-o ambulanta a murit, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina Salvarii a fost lovita de un autoturism si s-a rasturnat. Seful Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, comisarul Ioan Pacurar, a declarat, ieri, ca accidentul a avut loc in localitatea Huedin, unde un barbat care conducea un autoturism BMW a intrat intr-o depasire periculoasa si a lovit din lateral masina care transporta bolnavul. "Ambulanta venea de la Huedin spre Cluj-Napoca si transporta un pacient care urma sa fie dializat in Cluj-Napoca. In urma accidentului, pacientul aflat in ambulanta a decedat", a declarat Pacurar. Potrivit Mediafax, soferul autoturismului BMW a fost dus la Institutul de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, deoarece este posibil sa fi fost sub influenta alcoolului in momentul producerii accidentului. (Livia ISTRATE)
Copil de 13 ani, la volanul unui BMW
Un copil de 13 ani va fi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fara a poseda permis de conducere. Minorul a luat autoturismul tatalui sau, in noaptea de sambata spre duminica, si, fara a-i cere permisiunea parintelui, a plecat la plimbare. Potrivit Rompres, nazdravanul a fost prins la volanul BMW-ului de o patrula auto din cadrul Biroului de siguranta publica a Politiei municipiului Botosani, la o jumatate de ora dupa miezul noptii. "A trebuit sa facem verificari pentru a stabili daca masina a fost incredintata de tatal sau, insa se pare ca acesta nu stia nimic din ceea ce a facut fiul", a declarat comisarul Gabriel Miron, ofiter in cadrul Biroului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. (Livia ISTRATE)
Politist cu masina furata
Politistii de frontiera maramureseni au depistat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Peugeot inregistrat in evidentele politiei spaniole ca fiind furat. La volanul masinii se afla chiar un coleg de breasla. Potrivit unui comunicat de duminica al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, autoturismul Peugeot 407, condus de Daniel B., de 27 de ani, angajat din anul 2006, al IJPF Maramures, a fost oprit in trafic, in urma unei actiuni specifice a politistilor de frontiera. Acestia aveau informatii potrivit carora masina figura ca fiind furata din Spania, la inceputul anului trecut. Din declaratiile agentului a rezultat ca acesta a cumparat masina din Spania, in anul 2004, prin intermediul firmei unui cetatean spaniol, platindu-i acestuia contravaloarea autoturismului, fara a intocmi, insa, niciun act de vanzare-cumparare. In luna martie a anului 2005, Daniel B. s-a intors in Romania, cu masina cumparata, urmand ca cetateanul spaniol sa ii trimita actele autoturismului, insa acest lucru nu s-a intamplat. Potrivit Mediafax, politistii de frontiera i-au intocmit lui Daniel B. actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, la finalizarea cercetarilor urmand sa fie prezentat procurorilor, in vederea luarii masurilor legale ce se impun. (Livia ISTRATE)
A r h i v a
  Student la Politie prins cu droguri    1 comentariu
  Traficul ingreunat de furtuna    1 comentariu
  Dosar penal pentru supermarket ilegal la Bacau    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul faraonilor loveste din nou (4953 afisari)
 Tortionarii de la 4 (4008 afisari)
 Fobia Plesu (3010 afisari)
 Inca un mister dezlegat la Histria (1711 afisari)
 Chisinaul nu renunta la acuzatii (1327 afisari)
 Ganea a sarit la gatul tusierului (407 afisari)
 Dinu Patriciu a vandut 75% din Rompetrol (243 afisari)
 Recompensa de un milion de euro celor care ii denunta pe incendiatori (181 afisari)
 Geoana: PSD va vota impotriva oricarui guvern de dreapta (155 afisari)
 Procurorul general al SUA demisioneaza (143 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00972 sec.