Ziua Logo
  Nr. 4014 de miercuri, 22 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Balaci ii raspunde dur lui Condescu
Managerul general al Universitatii a declarat ieri ca gruparea gorjeana este singura echipa comunista din Liga I, deoarece este sustinuta de stat. Balaci i-a raspuns dur presedintelui gorjean Marin Condescu, care a afirmat ca Pandurii sunt liderul Olteniei, iar Universitatea nu are nimic in comun cu "Craiova Maxima". "Eu cred ca Universitatea ramane liderul fotbalului din Oltenia, chiar daca ar juca in liga a patra. Pe Condescu l-a luat valul dupa aceasta prima victorie impotriva Universitatii. Noi traim pe spatele nostru, nu ca el pe spatele minerilor! Pandurii sunt singura echipa comunista din Liga I, pentru ca este sustinuta de stat", a spus Balaci. "Noi avem mersul nostru, istoria noastra, trecuta si viitoare. Ei sa-si faca probleme daca maine vor mai exista mine profitabile, daca vor mai reusi sa stranga cotizatii de la mineri. Sa nu mai amintim ca apar fel si fel de case pe langa mine! Nu vreau sa-l jignesc pe Condescu, dar ar trebui sa-si vada de lampita lui si sa continue cu sindicatele", a precizat Balaci. (MIG)
LPF a amanat Farul - Dinamo
Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ieri ca partida FC Farul Constanta - Dinamo Bucuresti, din etapa a 5-a a Ligii I, sa fie amanata pentru o data ce va fi stabilita ulterior. Dinamo a cerut amanarea intalnirii cu Farul deoarece are foarte multi jucatori indisponibili si pentru a evita noi accidentari, in vederea partidei cu Lazio Roma, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida FC Farul Constanta - Dinamo Bucuresti, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, era programata pentru vineri, de la ora 20.15. Directorul tehnic al FC Farul, Ion Marin, a declarat ca gruparea pe care o reprezinta nu este de acord cu decizia. "Am facut un raspuns catre Liga prin care mentionam ca in primul rand s-a depasit termenul limita la care trebuie facuta aceasta cerere de catre Dinamo. Conform articolului 41, aliniat 3 din regulament, o echipa poate cere amanarea unei partide cu minim sapte zile inainte de disputarea acesteia. Dar Dinamo a cerut acest lucru cu doar patru zile inainte", a spus Marin. (MIG)
Comisie video la FRF
Mircea Sandu a declarat ieri ca a infiintat o noua comisie, care va observa pe imagini video incidentele netrecute in raport de arbitri sau observatori. "Am constituit o comisie care va analiza loviturile jucatorilor fara minge neobservate de arbitri sau observatori. Aceasta va opera pe baza imaginilor video. Comisia va face un raport secretarului general, care il va trimite mai departe comisiilor de disciplina abilitate", a declarat seful FRF. Directorul general al federatiei, Ionut Lupescu, a spus ca FRF a luat o masura inspirata prin faptul ca l-a pus pe el sa delege arbitrii la meciurile din Liga 1: "Numirea mea de catre federatie, de a delega arbitrii, a fost cea mai buna masura in fotbalul romanesc din ultimii zece ani!". (MIG)
 Afisari: 264  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Ultimul test pentru Euro    1 comentariu
  Nasu' nemultumit de "europene"    1 comentariu
  "Regele" a capitulat!    3 comentarii
  Gigi nu renunta: Radoi fundas!    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Bancpost pe Loterie (4446 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (3598 afisari)
 Palatul Cotroceni, bulversat de un vacar (2309 afisari)
 Disputa canadiano-americana pentru Polul Nord (2233 afisari)
 Legea pensiilor, motivul motiunii de cenzura (2047 afisari)
 "Daca formarea unui nou Guvern e de ras, avem cu totii motive sa plangem" (584 afisari)
 Becali: Omoram ceva din Hagi, luam prima de calificare si dupa aia mai vorbim (364 afisari)
 Iaurturi Danone ce contin o substanta toxica au fost retrase din magazine (264 afisari)
 Basescu: Romania va raspunde "extrem de dur" la acuzele Chisinaului (180 afisari)
 Incurcate sunt caile Loteriei (123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00879 sec.