Ziua Logo
  Nr. 4004 de vineri, 10 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Bine ca a trecut!
-- Steaua a eliminat-o cu emotii pe Zaglebie * Urmeaza Bate Borisov in barajulpentru grupele Ligii Campionilor
Mircea PAUN - Ziua foto
Ros-albastrii au tremurat serios in Ghencea, miercuri seara, in mansa a doua cu Zaglebie, pentru calificarea in ultimul tur preliminar al UEFA Champions League, acolo unde vor juca impotriva campioanei din Belarus, Bate Borisov. Zaglebie a deschis scorul prin Stasiak, dupa o gafa a lui Zapata, dar Nicolita a egalat repede si cu noroc. La 1-1, acelasi Zapata a salvat-o pe Steaua de doua ori, la lovitura libera a lui Golinski si la actiunea de unu contra unu a lui Wlodarczyk! In final, Zaharia a pus latul dupa ce Vaclavik a respins in fata un sut al lui Ov. Petre si Steaua a rasuflat usurata.
"Steaua e o echipa foarte mare, a demonstrat-o la 0-1. Pe zi ce trece ne completam si aratam mai bine. Vreau sa felicit jucatorii pentru munca depusa, pentru caracterul aratat. Nu e usor sa remontezi cu o presiune foarte mare. Ne-am dat seama toti ca avem un adversar bun, campioana Poloniei. Steaua are putin mai multa experienta, suntem si mai valorosi. Am aratat o forta ca am putut sa revenim de la 0-1. Si publicul si-a jucat rolul sau. Avem posibilitati enorme, inca suntem la inceput de drum. Deocamdata, este bine ca am trecut acest tur", a spus Hagi, care a adaugat: "Trebuie sa ajungem in grupe, n-avem voie sa gresim cu Borisov". Antrenorul stelist a precizat ca Zapata are personalitate, deoarece nu s-a pierdut dupa golul polonezilor: "Zapata a demonstrat ca e un portar de valoare. Un portar poate sa greseasca, dar el are personalitate, nu s-a pierdut si o sa faca lucruri bune". Hagi a explicat de ce l-a introdus in teren pe Zaharia si l-a laudat pe Golanski. "Aveam nevoie de omul proaspat, sa se bata in fata, asa cum a vazut si cel de sus, patronul! Golanski arata la fiecare meci din ce in ce mai bine", a spus Hagi, care a mentionat ca nu stie daca D. Goian, absent miercuri seara din cauza unor probleme la spate, va fi apt pentru partida cu Politehnica Iasi din Liga I.
Atentie la Borisov
Banel Nicolita (foto) a declarat ca Steaua este aproape de grupe. "Mi-am facut datoria, asa cum fac de obicei. Sincer, era greu la 0-1 si ma bucur ca am trecut peste acest moment datorita suporterilor, care au fost alaturi de noi. Le multumesc mult pentru asta. Grupele sunt aproape. Nu stim nimic despre Bate", a spus Nicolita, completat de Adrian Neaga: "O sa incerc sa-l fac pe Gigi Becali sa fie mandru de mine pe viitor. Publicul a fost extraordinar, ca intotdeauna. Cand a fost alaturi de echipa, am avut si rezultate". Dica a mentionat ca, desi nu a reusit sa marcheze, importanta este calificarea in turul trei preliminar, iar Ovidiu Petre a spus ca meciul cu Zaglebie a fost "neasteptat de greu". Zapata a dezvaluit ca Gigi Becali a venit in vestiarul Stelei pentru a-i felicita pe jucatori pentru obtinerea calificarii. "Patronul a intrat in vestiar si ne-a felicitat. Ne-a spus ca asta e recompensa muncii noastre. M-am acomodat la Bucuresti, sper sa fac treaba buna in continuare", a spus Zapata. Zaharia, omul care a "inchis" meciul, a spus: "Ma bucur ca am castigat cu golul meu. Sper sa conving la Steaua". Fundasul polonez Pawel Golanski a declarat ca Steaua a subestimat putin pe Zaglebie, dar se bucura ca pana la urma nu au existat consecinte nedorite. "Golul inscris de Zaglebie a facut ca emotiile sa fie mari pana la final. Nu ne asteptam ca Zaglebie sa joace atat de bine, mult mai bine decat la Lubin. Probabil am subestimat-o putin pe Zaglebie si era sa ne coste. Din fericire, n-au fost consecinte neplacute", a spus Golanski. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bravo Steaua !   de FB
A r h i v a
  Gigi Becali: "Borcea a spart televizorul!"    2 comentarii
  Pietryszyn: "As vrea sa am o echipa ca Steaua!"    
  UEFA CHAMPIONS LEAGUE    
  STEAUA - ZAGLEBIE 2-1 (1-1)    
  Rednic a citit-o pe Lazio    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Al IV - lea razboi (6263 afisari)
 Coada Dragonului Rosu (2591 afisari)
 "E absolut esential ca Patriarhul sa nu fie obiect de santaj" (2092 afisari)
 Prea Fericitul Patriarh Teoctist, splendoarea ortodoxiei si rolul Romaniei (1810 afisari)
 Iliescu revoltat (1710 afisari)
 Pentru Olteanu, Basescu e ca Ceausescu (311 afisari)
 Romania nu vrea sa fie "second hand" pentru americani (217 afisari)
 Serbia, dispusa sa renunte la UE in cazul recunoasterii independentei Kosovo (213 afisari)
 Bursele internationale in cadere libera in urma crizei ipotecare din SUA (202 afisari)
 Patriahia il paraste pe Dinescu la CNSAS (190 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00935 sec.