Ziua Logo
  Nr. 3987 de sambata, 21 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Finalele Intertoto la Telesport
Gloria Bistrita si Otelul Galati joaca astazi in prima mansa a finalelor din Cupa UEFA-Intertoto, ambele pe teren propriu. Gloria intalneste pe Atletico Madrid (ora 17), iar Otelul pe Trabzonspor (ora 18), meciurile fiind transmise in direct de Telesport. "Vrem sa invingem Otelul Galati si acolo si aici si sa ajungem in Cupa UEFA", a spus Hasim Sayitoglu, presedintele lui Trabzonspor. In schimb, joi noaptea, plecarea lui Atletico spre Romania a fost marcata de un incident la Aeroportul Barajas, unde la terminalul 1, exact cel de unde urmau sa se imbarce fotbalistii, un barbat a fost impuscat de politisti. Zborul nu a fost insa intarziat din cauza incidentului, iar Atletico a ajuns ieri dimineata la Bistrita. Partidele retur se vor disputa sambata viitoare. Invingatoarele din finalele competitiei vor accede in turul II (ultimul) preliminar al Cupei UEFA. (MIG)
Inter n-a renuntat la Chivu
Cotidianul " La Gazzetta dello Sport" a anuntat ca ca oficialii din Milano sunt dispusi sa mareasca oferta pentru fundasul de la AS Roma la 14 milioane de euro, fara nici un alt jucator la schimb. "Desi Moratti a declarat nu este nici o noutate in privinta lui Chivu, oferta Interului a crescut la 14 milioane de euro fara nici un alt jucator la schimb. Pe langa bani, cele doua cluburi s-ar putea intelege si la perfectarea unor meciuri amicale", a scris sursa citata. Publicatia italiana noteaza ca AS Roma continua sa ceara 18 milioane de euro pe internationalul roman, dar s-ar putea sa accepte oferta campioanei Italiei pentru a nu-l pierde gratis pe Chivu in vara viitoare. "14 milioane de euro inseamna mai mult decat nimic, iar romanul nu are nici cea mai mica intentie sa-si prelungeasca contractul. In acest caz, Roma pare dispusa sa se desparta de Chivu, iar acest lucru s-ar putea intampla pana pe 26 iulie, cand va avea loc sarbatorirea a 80 de ani de la infiintarea clubului", scrie "La Gazzetta dello Sport". (MIG)
Lovitura istorica in Liga Mondiala
Reprezentativa de polo a Romaniei a ignorat previziunile tuturor specialistilor si a furnizat cea mai mare surpriza din Liga Mondiala, invingand, joi seara, campioana mondiala Croatia, cu 8-6 (2-2, 2-0, 3-2, 1-2), dupa ce in prima zi a turneului din Spania a pus la zid Rusia, cu 7-6. Astfel, tricolorii pregatiti de Vlad Hagiu si Ionut Angelescu au demonstrat ca esecul de la Mondiale a fost un accident nefericit si au tinut sa dedice victoria fratelui presedintelui FRP, Constantin Gaita, aflat sub observatie medicala din cauza unei suferinte cerebrale. Revenind la disputa cu galonata echipa a Croatiei, mentionam ca Romania a bifat acest succes istoric dupa ce a dominat copios lupta cu elevii celebrului Rudici, eroii nostri de la Portugaleto fiind centrii Radu Cosmin (3 goluri) si Gheorghe Dunca (1), fundasii Kalman Kadar (2) si Andrei Busila (1), capitanul Edward Andrei-Dina (1), dar si portarul Dinu Robert. "A fost un vis pe care l-am implinit cu baietii. Dupa esecul de la Mondiale am pornit din nou la drum si vrem sa ajungem la JO 2008. Iar roadele incep sa apara! Dar nu uitam nici ca Guvernul ne-a promis mai multe bazine", a spus Hagiu, adaugand ca tricolorii au sanse teoretice sa acceada la turneul final al Ligii Mondiale daca inving si bronzul mondial, Spania. (T. RIST)
 Afisari: 195  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Gigi Corsicanu: "Noi suntem razboinicii!"    1 comentariu
  Aur european pentru Bianca Perie    
  Borcea in razboi cu Giulestiul    
 Top afisari / comentarii 
 Securitatea si romanii din "exil, emigratie si diaspora" (3219 afisari)
 Bombardierele rusesti fac manevre langa Scotia (3043 afisari)
 Basescu s-a tradat? (3038 afisari)
 Americani, vi se pregateste ceva! (2654 afisari)
 Efectul Coldea (2362 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00949 sec.