Ziua Logo
  Nr. 3987 de sambata, 21 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Blocati in tunel
Un tren metrou s-a defectat, joi noapte, in apropierea statiei Mihai Bravu, peste 150 de persoane fiind blocate o ora in tunel. La 23.12, trenul aflat in circulatie pe relatia Dristor 2-Republica a fost oprit in statia Mihai Bravu. Imobilizarea trenului a blocat circulatia in aceasta statie la linia 1 dinspre Timpuri Noi catre Republica. Potrivit Metrorex, la 23.30 s-a intervenit cu tren de ajutor la Mihai Bravu si s-a realizat cuplarea cu trenul imobilizat la 23.35. Cu toate acestea nu s-a reusit reluarea circulatiei. La 23.47 s-a dispus ca trenul de ajutor sa efectueze manevra de intoarcere pana in statia Timpuri Noi de unde
si-a reluat deplasarea catre statia Republica, cu imbarcarea calatorilor din parcurs, inclusiv a celor debarcati din trenul ramas defect in statia Mihai Bravu. "Precizam ca, pana la reluarea circulatiei, calatorii din trenul imobilizat au fost debarcati in statia Mihai Bravu, iar trenul care a intervenit ca tren de ajutor era ultimul in parcurs si a stationat in tunel cu ultimii calatori (aproximativ 150 persoane)", spune Metrorex. (C.P.)
Lansare Danone
Danone anunta extinderea gamei Activia Fructe, cu doua noi produse: Activia Capsuni si Activia Piersici, cu noua denumire a fermentului probiotic - "Bifidus ActiRegularis". "Anul trecut, Activia a fost cea mai vanduta marca a grupului, cu o cifra de afaceri mai mare de 1 miliard de euro, inregistrand cea mai mare crestere a vanzarilor fata de anul precedent", a declarat Jacques Ponty, directorul general Danone Romania. Acestea sunt primele produse din Romania ce vor avea pe ambalaj noua denumire pentru Bifidus, schimbare ce se va face treptat la toate ambalajele Activia. Danone Romania a inregistrat in 2006 o crestere a cifrei de afaceri cu 20% fata de anul precedent, cu vanzari de 14 miliarde de euro. (C.S.)
A r h i v a
  Canicula bate spre rosu    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Securitatea si romanii din "exil, emigratie si diaspora" (3219 afisari)
 Bombardierele rusesti fac manevre langa Scotia (3043 afisari)
 Basescu s-a tradat? (3038 afisari)
 Americani, vi se pregateste ceva! (2654 afisari)
 Efectul Coldea (2362 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00816 sec.