Ziua Logo
  Nr. 3986 de vineri, 20 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Mutu langa Vieri
Adrian Mutu a declarat miercuri, inainte de aflarea vestii ca va fi coleg la AC Fiorentina cu Christian Vieri, ca nu este dezamagit de transferurile facute de clubul sau si crede ca nou-venitii vor ajuta mult echipa, informeaza agentia Datasport. "Nu sunt dezamagit de transferuri. Au venit jucatori tineri care vor ajuta echipa. In acest moment suntem la 80 la suta din capacitate si singura problema pare sa fie plecarea lui Toni, un jucator important in sezoanele trecute. Pentru mine visul este sa ajungem in Liga Campionilor, dar trebuie sa ne gandim ca avem de luptat cu patru formatii mai puternice decat noi", a spus Mutu. Atacantul roman a precizat ca nu este interesat de cate goluri va marca in acest sezon si a declarat ca isi doreste ca echipa sa joace cat mai bine. Fiorentina a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu Vieri, "globe-trotter-ul" si "Playboy-ul" fotbalului italian, care va juca doua sezoane la Firenze pentru un salariu stagional de 1,5 milioane de euro. (B.G.)
"Sageata" viseaza la Nationala
Marius Niculae, care a semnat miercuri un contract cu clubul scotian Inverness, si-a dezvaluit ieri in presa britanica visul de a reveni intre "tricolori". "Nu am avut evolutii regulate la FSV Mainz in sezonul trecut, astfel ca nu am mai fost convocat la Nationala, dar am doar 26 de ani si venirea in Scotia poate face diferenta. Am venit pentru o noua provocare. Cred ca prima liga scotiana este mai puternica din punct de vedere fizic decat Bundesliga, dar pot face fata. Am fost impresionat de oras, de oameni, de club si de tot", a spus Niculae la prezentarea la Inverness. Sportinglife noteaza ca Niculae a fost de acord cu o micsorare a salariului sau, pentru a veni la Inverness, iar managerul Charlie Christie este incantat de sosirea romanului. "Sper ca Marius ne poate ajuta sa ajungem la un alt nivel", a afirmat Christie. (B.G.)
Biletele la Supercupa, de luni
Preturile biletelor la Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, care se va desfasura pe Stadionul "National" pe 25 iulie, vor fi intre 5 si 50 de lei, a anuntat ieri FRF. Astfel, tichetele la tribuna 0 pot fi cumparate cu 50 lei, la Tribuna I si tribuna a II-a costa 10 lei, iar la peluze - 5 lei. Biletele vor fi puse in vanzare de luni, la casele Stadionului "National" si la casele de bilete ale stadioanelor "Dinamo" si "Giulesti- Valentin Stanescu". Casele de bilete vor fi deschise intre orele 10 - 17, urmand ca in ziua jocului, programul de vanzare a biletelor sa fie pana la ora 13, cu exceptia arenei de disputare a partidei, unde se vor gasi pana la ora meciulul. FRF a anuntat ca sectoarele 22 si 23 ale Tribunei a II-a vor ramane libere, pentru a asigura o zona- tampon, asigurata de Jandarmerie si ca accesul pe stadion va fi permis incepand de la ora 18. (B.G.)
A r h i v a
  Sabau nu se teme de Atletico    
  Grigoras: "N-o fi Trabzonspor nationala Braziliei!"    
  Telenovela Chivu - seria a doua    1 comentariu
  Copos il ademeneste pe Nae Manea    
  Nasii Rusiei    
  Anamaria Greceanu langa podium    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu da o noua lovitura PD-ului (3468 afisari)
 Basescu cerseste la Tariceanu (3161 afisari)
 Marele lichidator (3131 afisari)
 Au descoperit comoara vikingilor (2316 afisari)
 Aromanii sunt sau nu romani? (III) (1712 afisari)
 Efectul Coldea (423 afisari)
 Rusia si-a trimis iar bombardierele spre Marea Britanie (258 afisari)
 Republicanul Craig Roberts il acuza de Bush ca pune la cale un "nou 11 septembrie" (204 afisari)
 "Buna dimineata, domnule deputat Buda!" (145 afisari)
 Mult canabis in Guvernul britanic (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01045 sec.