Ziua Logo
  Nr. 3986 de vineri, 20 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Copos il ademeneste pe Nae Manea
-- Patronul Rapidului incearca sa le inchida gura suporterilor prin cooptarea in conducere a fostei glorii giulestene
George Copos isi continua campania electorala printre suporterii Rapidului, pe care incearca prin diverse promisiuni sa ii impace, dupa ce a fost acuzat pentru campania de achizitii extrem de modesta. Astfel, patronul din Giulesti a anuntat ieri ca face eforturi sa-l coopteze in conducerea clubului pe Nicolae Manea, jucator emblematic al Rapidului.
Nimic neobisnuit in asta, toate gruparile mari din lume au in staff-ul tehnic sau administrativ foste glorii, numai ca demersul patronului vine la putin timp dupa ce Manea l-a atacat dur. "Copos este dictator in Giulesti. Nimic nu misca la Rapid fara stirea lui, el taie si spanzura, iar daca ceva iese prost, vinovati sunt subalternii lui", spunea Manea. Prin aducerea fostului atacant, Copos incearca acum sa paseze responsabilitatea pe un om pe care suporterii il apreciaza si sa faca uitata promisiunea ca va mai aduce jucatori de 1-2 milioane de euro, facuta la sfarsitul lunii iunie.
"Eu fac eforturi mari sa-l aducem la Rapid pe Nae Manea. Asta ar fi cel mai mare transfer al nostru din aceasta vara. Sper sa-l conving sa vina ca secretar general la Rapid, va fi al doilea om din club. Asta e dorinta mea cea mai mare, as fi foarte fericit sa reusesc. Este un om cu experienta, a fost si antrenor de echipa nationala (n.r. - de tineret), ne-ar ajuta enorm", a spus ieri Copos. Oficialul giulestean a glumit pe tema lucrarilor de consolidare a stadionului, spunand ca va munci personal impreuna cu Nicolae Manea. "Ne apucam de lucru cu Nae Manea. Turnam astfalt, ne ocupam de iluminatul exterior. Amandoi muncim cu bidineaua, el maistru, eu muncitor necalificat. Ca sa fim injurati corespunzator de suporteri. Dar, cu toate astea, serios vorbind, pana la inceperea primului meci din Cupa UEFA, vom avea stadion de aproape de trei stele", a adaugat actionarul majoritar. Tot pentru a se pune bine cu suporterii, Copos a lansat si un atac asupra lui Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, care afirmase ca Rapid inca ii datoreaza bani lui Iannis Zicu, trecut din Giulesti in Stefan cel Mare in aceasta vara. "Eu nu vorbesc cu Borcea, Borcea sa vorbeasca daca vrea cu aia cu buteliile. Eu ma ocup de ceva, Borcea se ocupa de altceva. Dumnezeu l-a si batut daca a vorbit prostii, ca a avut probleme cu piciorul. Dumnezeu le vede pe toate si atunci cand mintim prea mult ne pedepseste", a replicat Copos. Apoi nu s-a abtinut de la clasica pasare a vinovatiei, lucru care il paste, daca accepta, si pe Nae Manea. "Domnul Zotta (n.r. actualul "numar doi" din club) stie mai bine care e situatia cu datoriile, pentru ca asta e o problema de administratie", a precizat Copos.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Sabau nu se teme de Atletico    
  Grigoras: "N-o fi Trabzonspor nationala Braziliei!"    
  Telenovela Chivu - seria a doua    1 comentariu
  Nasii Rusiei    
  Anamaria Greceanu langa podium    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu da o noua lovitura PD-ului (3468 afisari)
 Basescu cerseste la Tariceanu (3161 afisari)
 Marele lichidator (3131 afisari)
 Au descoperit comoara vikingilor (2316 afisari)
 Aromanii sunt sau nu romani? (III) (1712 afisari)
 Efectul Coldea (423 afisari)
 Rusia si-a trimis iar bombardierele spre Marea Britanie (258 afisari)
 Republicanul Craig Roberts il acuza de Bush ca pune la cale un "nou 11 septembrie" (204 afisari)
 "Buna dimineata, domnule deputat Buda!" (145 afisari)
 Mult canabis in Guvernul britanic (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00889 sec.