Ziua Logo
  Nr. 3981 de sambata, 14 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Stiri pe scurt
DiCaprio, in "Playboy"
Actorul american Leonardo DiCaprio ar putea interpreta rolul celebrului Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, intr-un film despre viata acestuia, care va fi regizat de Brett Ratner si produs de companiile Universal Pictures si Imagine Entertainment, informeaza sky.com. DiCaprio este un bun prieten al lui Hefner si viziteaza regulat resedinta Playboy din Los Angeles.
O sursa din cadrul studiourilor de productie a declarat: "Sunt prieteni de multa vreme, iar Leo a fost foarte interesat de povestea vietii lui Hugh. Leo crede ca acesta ar fi un film grozav, iar lui Hugh i-ar placea ca Leo sa-l incarneze pe marele ecran - cu conditia sa mai traiasca sa-l vada".
In ciuda varstei de 81 de ani, Hefner conduce inca imperiul Playboy, care cuprinde celebra revista si alte publicatii derivate. Filmul "Playboy" va fi produs de Brian Grazer, care a achizitionat drepturile de ecranizare a vietii lui Hefner in urma cu cativa ani. Realizarea unui film despre viata lui Hefner ca simbol al revolutiei sexuale s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi un lucru dificil. Scott Silver ("8 Mile") a scris un scenariu de musical, iar regizorul Oliver Stone ("Plutonul", "JFK", "Alexandru") a scris la randul lui cateva schite. In cele din urma, Ratner si scenaristul John Hoffman ("Luminile Nordului") au reusit sa scrie un scenariu care sa placa atat lui Grazer, cat si lui Hefner. (D.M.V.)
Abramovici si-a cumparat minisubmarine
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a cumparat trei minisubmarine in valoare de 80.000 de lire sterline (118.000 euro) fiecare, pe care le va folosi pentru a scapa in cazul unor atacuri teroriste in timp ce se afla pe unul din iahturile sale.
Potrivit sursei citate, miliardarul rus a luat si lectii pentru a sti cum sa manevreze submarinele ce au o capacitate de doua locuri si pot ajunge la o adancime de 30 de metri.
De asemenea, Roman Abramovici a angajat un fost politist in calitate de consilier, pentru a-si intari securitatea. David Douglas, in varsta de 49 de ani, este cel care a condus investigatia in cazul mortii printesei Diana si s-a retras din Scotland Yard pentru a accepta postul la Abramovici, platit anual cu 150.000 de lire sterline. (D.M.V.)
Trei filme romanesti de exceptie
Incepand cu 15 iulie, orice cumparator de televizor LCD Philips primeste automat trei filme romanesti de colectie, reprezentative pentru trei generatii diferite de cineasti romani. Cel mai nou este filmul "California Dreamin' (Nesfarsit)" (2007, in regia regretatului Cristian Nemescu, cu Armand Assante - film castigator la Cannes, la sectiunea Un Certain Regard). Al doilea este celebrul "Filantropica" (2001, in regia lui Nae Caramfil, avandu-i in rolurile principale pe Mircea Diaconu, Florin Calinescu si Gheorghe Dinica) si clasicul "Mihai Viteazul" (1971, in regia lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pelea, Florin Piersic si Ilarion Ciobanu). (C.C.)
A r h i v a
  Nunti de milioane    
  Monstrul    2 comentarii
  Se incalzeste usor    
 Top afisari / comentarii 
 Minunea de la Maglavit (5510 afisari)
 Cand Mossad-ul se supara (3502 afisari)
 Cum este calcata in picioare diplomatia romaneasca (2422 afisari)
 Fantomele conspiratiei evreiesti (2216 afisari)
 Spala bani (2112 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00929 sec.