Ziua Logo
  Nr. 3981 de sambata, 14 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Coman e tot nemultumit
-- Portarul Rapidului spune ca nu s-a inteles cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului sau si ca isi va respecta intelegerea pentru urmatorii doi ani
Foto: Mediafax
Scandalul legat de portarul Rapidului, Danut Coman, pare sa nu se mai termine. La doar o zi dupa ce Copos a anuntat ca l-a convins pe acesta sa semneze o noua intelegere, care ar fi fost cu un salariu marit, pentru a nu mai fi suparat ca nu a fost lasat sa plece, Coman iese din nou la rampa si sustine ca nu s-a inteles cu conducerea din Grant si ca va ramane doar cat mai are contract, doi ani. Portarul Nationalei s-a luat si de Viorel Moldovan, directorul sportiv al Rapidului, despre care a spus ca face afirmatii in necunostinta de cauza. Fostul atacant declarase ca nu i se pare normal ca jucatorii sa se trezeasca in mijlocul unui contract ca vor marire de salariu si ca nu va tolera astfel de actiuni in forta ale fotbalistilor din lotul lui Bergodi.
"Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni. Il astept pe domnul Copos si o sa discutam. Mi s-a propus o clauza de reziliere a contractului care sa fie introdusa. Nu stiu daca e mare sau mica, nu vreau sa vorbesc sa fac valuri. O sa vina domnul Copos si o sa vedem ce facem. Eu nu vreau decat sa termin contractul pe care il am acum, asa cum e el", a comentat suparat ieri, in canonamentul de la Crans Monatana, Coman. Acesta a precizat ca nu s-a efectuat nici o modificare in actuala sa intelegere cu giulestenii.
"Nu am rezolvat problema cu prelungirea contractului. Eu nu am ce discuta pentru ca mai am doi ani si vreau sa-i duc la capat. Vreau sa se termine totul cat mai repede. Nu am nevoie de discutii de genul acesta. Eu vreau doar sa fiu linistit, sa-mi vad de contractul meu. Sunt hotarat sa raman la echipa pana mi se termina contractul, atat si nimic mai mult", a spus Coman. Acestuia nu ii trecuse supararea nici pe Viorel Moldovan, cu care a avut discutii aprinse in cantonamentul din Elvetia, dupa ce ambele parti s-au contrat si in declaratii de presa.
"Am avut o discutie in contradictoriu cu Viorel. Dar eu il inteleg. Mie o sa-mi treaca supararea, iar el nu are nici un motiv sa fie suparat. Sunt sigur ca nu are nimic cu mine. Nu pot sa spun ca a avut un comportament neadecvat, noi ne-am inteles intotdeauna bine, dar a fost discutia asta. El a venit din concediu si nu stie despre ce e vorba. Nu stiu daca a uitat cum era ca jucator, cred ca a ramas acelasi. Dar din punctul meu de vedere a gresit prin declaratiile pe care le-a facut. Pana la urma, fiecare om greseste", a precizat Coman. Portarul de la Rapid a promis ca va apara astazi, in meciul amical cu Sochaux, cu conditia ca antrenorul Cristiano Bergodi sa-l foloseasca, dupa ce in precedenta partida de verificare a fost lasat pe tusa din cauza problemelor cu conducerea.
Danut Coman a declarat, saptamana trecuta, inainte de a pleca impreuna cu lotul echipei Rapid in cantonament in Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta de transfer de 1,2 milioane de euro de la clubul spaniol Levante. Insa miercuri, Viorel Moldovan l-a contrazis, precizand ca a sunat la Levante si ca spaniolii nu sunt interesati de Coman, totul nefiind decat un santaj al impresarului fotbalistului, care dorea sa-i creasca leafa lui Coman.
n Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 381  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Polo, moda si muzica la piscina Dinamo    
  Mitica: "Cinci pentru titlu"    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Chivu blocat la Roma    
  Razboi total cu fanii Romei    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Minunea de la Maglavit (5510 afisari)
 Cand Mossad-ul se supara (3502 afisari)
 Cum este calcata in picioare diplomatia romaneasca (2422 afisari)
 Fantomele conspiratiei evreiesti (2216 afisari)
 Spala bani (2112 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00990 sec.