Ziua Logo
  Nr. 3974 de vineri, 6 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Copil in coma alcoolica
Un copil de patru ani, din comuna galateana Vladesti, a ajuns la Sectia de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgenta Galati, in coma alcoolica, dupa ce a baut vin, a declarat, ieri, Nicolae Bacalbasa, seful Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva, din spitalul galatean. Cezar-Sebastian Anghelie este internat, de doua zile, in Sectia de Reanimare a spitalului galatean, conform de Mediafax. "Etilism acut, deci beat mort. Este o tanara speranta, bautor cronic de la varsta de patru ani, care ilustreaza foarte bine ce rol ar trebui sa aiba familia, si de multe ori nu-l are, in cresterea copilului", sustine Bacalbasa. Incredibil, Mariana Anghelie (34 de ani), mama baiatului, recunoaste ca micutul mai bea din cand in cand vin.n (DEI)
Vasile Turcu, amendat de Garda de Mediu
Garda de Mediu a amendat, ieri, firma SC Romconstruct Impex SRL Bucuresti, dupa ce o echipa de comisari ai Garzii de Mediu a controlat zona Splaiului Unirii, la iesirea din Bucuresti catre Autostrada Soarelui ,si a reusit sa-i prinda pe cativa muncitori in timp ce aruncau deseuri de la constructii exact pe marginea drumului. Actiunea a avut loc dupainterventia, dura din aceeasi zi, a premierului, care i-a numit pe cei care fac asa "nesimtiti", informeaza Mediafax. "Am venit cu capsa pusa si am chemat aici toate autoritatile locale din judetul Ilfov si Garda de Mediu, sa vedeti ce o sa fac cu ei. Prefer sa ii destitui pe toti, mai putin pe primar care va plati la alegeri. Nu pot sa accept ca unii sunt nesimtiti si arunca gunoaie de-a lungul drumului, fara sa fie luate masuri", a spus premierul Calin Popescu Tariceanu, ieri, deranjat de gunoiul aruncat pe marginea Splaiului Unirii, pe care l-a vazut din masina, in drumul catre Fundulea, unde a participat la o dezbatere pe tema efectelor secetei. Romconstruct este firma lui Vasile Turcu, actionar si sponsor al clubului de fotbal Dinamo.
La cateva ore de la interventia premierului, o echipa de comisari ai Garzii de Mediu a controlat zona si a reusit sa-i prinda pe cativa muncitori de la SC Romconstruct Impex. "Comisarii Garzii de Mediu au intocmit un proces-verbal de contraventie si au sanctionat contraventional societatea cu o amenda de 20.000 de lei", arata Ministerului Mediului . (DEI)
Proxenet roman, condamnat la Lyon
Romanul Ilie Gologan, acuzat de aducerea in Lyon a 52 de romance pe care le-a obligat sa se prostitueze, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare,informeaza ieri site-ul leprogres.fr. citat de Mediafax. In procesul clanului mafiot Gologan, magistratul Alain Grellet a evocat un "delict impotriva umanitatii" in cazul romancelor care au fost aruncate pe strazile din Lyon. Fetele, unele minore, au suferit in "conditii de prostitutie" si au fost violate. "Trimful sau asupra clanului rival din Iasi i-a permis sa isi impuna proiectele in patru colturi ale Europei", a afirmat reprezentantul Ministrului Public, care a expus si acuzatiile aduse fiecaruia dintre cei 15 membri ai clanului. Gologan a fost condamnat si la platirea unei amenzi de 300.000 de euro, iar Ciriaru a primit de asemenea zece ani de inchisoare si o amenda de 100.000 de euro. (DEI)
 Afisari: 212  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Tiganeala pe Bordei    1 comentariu
  Din nou dupa gratii    
  Politisti de la Rutiera, trimisi in judecata    
  Manevra "Bucsaru"    1 comentariu
  Stradivarius la concurs    1 comentariu
  DNA sesizata in cazul clipurilor publicitare ale ANT    
  Zsolt Nagy contesta punerea sub urmarire penala    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Despre principii (2631 afisari)
 Ucraina modifica granita cu Romania (2520 afisari)
 Aromanii sunt sau nu romani? (2245 afisari)
 Strategia nationala de politie politica (1994 afisari)
 Fenomene extreme la Londra (1822 afisari)
 Vaduva Neagra si Dragonul de mare pun pe jar litoralul romanesc (318 afisari)
 Autostrada accidentelor in lant (194 afisari)
 Nunta in gasca "Nevestelor disperate" (76 afisari)
 Suma record pentru o pictura de Rafael (75 afisari)
 Privatizarea Automobile Craiova ar putea fi incheiata pana la 1 septembrie (57 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01134 sec.