Ziua Logo
  Nr. 3972 de miercuri, 4 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Noi maxime la Bursa
Indicele general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a urcat, ieri, cu 1,08% si a atins un nou maxim istoric, un nivel record fiind consemnat si pentru indicele celor mai mari zece companii listate si cel al SIF-urilor, potrivit Mediafax. Indicele general BET-C s-a situat la 6641,35 puncte la inchidere, un nou record de la infiintarea bursei. Indicele companiilor lichide, BET, a atins, de asemenea, un nou maxim istoric, la 9744,9 puncte. Pretul actiunilor SIF, evaluate de indicele BET-FI, a inchis in crestere cu 0,72% si a reusit sa depaseasca maximul de 88.102,78 puncte din sedinta de luni. Valoarea tranzactiilor desfasurate pe piata a insumat 93,1 milioane de lei, cu 33,5% peste lichiditatea din ziua precedenta. Cele mai mari rulaje au fost raportate pentru SIF Oltenia, SIF Moldova si SIF Banat-Crisana. (F.B.)
15.000 de Dacii vandute in Franta
Vanzarile de automobile Dacia pe piata franceza au crescut cu 31% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, la 14.915 de unitati, corespunzator unei cote de piata de 1,4%, a anuntat, ieri, Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile, transmite Mediafax. Grupul Renault a comercializat, in intervalul analizat din acest an, 255.467 de unitati, in scadere cu 12,1% fata de rezultatul consemnat in primele sase luni ale anului trecut. Marcile Renault si Dacia au acoperit 23,6% din piata franceza. Aceasta s-a restrans cu 1,9% in intervalul ianuarie-iunie al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 1,31 milioane de unitati. (F.B.)
Alpha Bank fidelizeaza clientii
Alpha Bank Romania a lansat Programul Alpha Club, ce consta in oferirea in mod gratuit clientilor bancii a unui produs cu valoare adaugata ce asigura acestora multiple beneficii prin intermediul partenerilor. "Alpha Club este un produs inovativ, ce sustine viziunea noastra de a construi o relatie de parteneriat, pe termen lung cu clientii", a declarat presedintele executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Bogdan Oprescu. Programul a intrat in vigoare din aceasta saptamana, iar beneficiarii sai sunt clientii persoane fizice a caror valoare cumulata a creditelor contractate la Alpha Bank este de peste 30.000 de euro sau echivalent. Acestia primesc un card netranzactional, nominal, cu valabilitate 2 ani, ce poate fi utilizat in reteaua Alpha Club. (F.B.)
Transport gratuit la IKEA
IKEA a lansat, incepand de ieri, linii de transport gratuite pentru cei care doresc sa vina la magazinul din Baneasa. Firma a pus la dispozitie trei rute diferite de transport pe care circula, din ora in ora, autobuze sau microbuze speciale care transporta calatorii pana la intrarea in magazinul IKEA si inapoi. Cursele sunt disponibile in zilele lucratoare ale saptamanii, de luni pana vineri iar masinile sunt inscriptionate cu sigla IKEA si mesajul "Transport gratuit". "Vrem sa venim in sprijinul celor care nu au un mijloc propriu de transport, punandu-le la dispozitie acesta modalitate gratuita de a ajunge la magazin si de a avea acces la produsele IKEA", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania. (F.B.)
 Afisari: 230  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Seceta saboteaza Cernavoda    
  Taxa auto cosmetizata pentru UE    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu acuza complotul Hrebenciuc-Olteanu-Verestoy si vrea Guvern&premier PD (2884 afisari)
 Grupul-varza de la Cluj (2135 afisari)
 Cea mai scumpa camera de hotel din lume (1912 afisari)
 Cacealmaua Vampirului (1847 afisari)
 Bill Gates detronat (1649 afisari)
 Pavarotti pregateste un album de muzica religioasa (258 afisari)
 Premierul nu renunta la majorarea pensiilor (202 afisari)
 Voronin si Putin se plang unul altuia de atitudinea Romaniei (114 afisari)
 Ziua Americii, sarbatorita cu fast in Capitala (106 afisari)
 Diplomatii romani din Marea Britanie au ajuns pe ''Lista rusinii" (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00885 sec.