Ziua Logo
  Nr. 3969 de sambata, 30 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Zaglebie pentru Steaua
-- Ros-albastrii vor juca impotriva campioanei din Polonia in turul II preliminaral UEFA Champions League
Foto: Mediafax
Vicecampioana Romaniei n-a avut sorti favorabili ieri, la Nyon, la tragerea la sorti a meciurilor din preliminariile Ligii Campionilor, urmand sa joace pentru calificarea in ultimul tur inainte de grupe, primul meci in deplasare, o "dubla" cu Zaglebie Lubin, campioana Poloniei, unul dintre cei mai puternici adversari posibili in aceasta faza a competitiei. Sigur, Steaua are prima sansa la calificare, dar trebuie sa ia in serios meciurile cu Zaglebie de pe 31 iulie / 1 august - turul si 7 / 8 august - returul.
Antrenorul stelist Gheorghe Hagi a spus ieri, intr-o declaratie aparuta pe site-ul oficial al lui Zaglebie, ca echipa poloneza trebuie tratata cu toata seriozitatea, asa cum merita o campioana nationala. "Sincer sa fiu, nu cunosc pe nimeni de la Zaglebie, cu exceptia scouterului Mario Branco, pe care il stiu de cand eram la Timisoara. Oricum, trebuie sa ii acordam importanta cuvenita, sa tratam adversarul cu toata seriozitatea, ca pe o campioana a tarii, o echipa buna, care poate crea probleme. Vom strange toate informatiile necesare, astfel incat echipa mea sa fie bine pregatita la ora meciului. Sunt la Steaua de putin timp si acum prioritatea mea este de a cunoaste capacitatea grupului", a spus Hagi. Managerul sportiv al gruparii din Ghencea, Adrian Ilie, a declarat ieri, dupa tragerea la sorti a turului II preliminar al Ligii Campionilor, ca Steaua are valoarea necesara pentru a trece de campioana Poloniei, Zaglebie Lubin. "Cred ca e una dintre echipele grele cu care puteam sa picam. Sa vedem cat e ghinion! Steaua are valoare foarte mare si putem sa trecem. O sa vorbim cu toti pe care ii cunoastem pentru a ne ajuta sa ne trimita orice informatie despre Zaglebie. Noi nu ne gandim decat la calificarea in grupele Ligii Campionilor, care este primul obiectiv din acest sezon. Lubin are jucatori de echipa nationala si sigur se va mai intari, ceea ce vom face si noi. E una dintre echipele grele cu care puteam sa picam in turul doi", a spus Ilie.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, aflat la Nyon, la tragerea la sorti, a declarat ca echipa din Ghencea este favorita in dubla mansa cu campioana Poloniei, Zaglebie Lubin, insa vor fi meciuri foarte grele. "Daca vrei sa joci in grupele Ligii Campionilor, nu poti evita nici un adversar. Zaglebie este o echipa puternica, a castigat contra formatiilor tari din campionatul Poloniei si a luat titlul. Steaua este favorita, dar va fi o dubla grea. Mi-as fi dorit alt adversar, sa nu uitam ca se joaca doar o etapa de campionat pana la prima mansa cu Zaglebie si n-avem meciuri in picioare. Vrem sa jucam in grupe, deci trebuie sa trecem de Zaglebie", a spus Argaseala. Acesta a spus ca a existat o deficienta la tragerea la sorti, cand s-a gresit tabloul, iar Steaua fusese imperecheata cu Slavia Praga, cap de serie ca si echipa din Ghencea. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este de parere ca Steaua se va califica. "Fotbalul polonez nu este mai bun decat cel romanesc. Cred ca Steaua se califica. Daca l-a luat pe Emeghara, l-a luat pe Hagi, inseamna ca are trupa buna. Steaua, daca vrea sa treaca de grupe, ce, ii sta in fata aceasta echipa poloneza? Nu cred! Fie vorba intre noi, campionatul Poloniei e cu mult sub al nostru. Acum e lupta intre patroni, care e mai puternic. Gigi Becali poate sa mai aduca un jucator-doi de valoare", a afirmat Dragomir. Gigi Becali a spus ca Zaglebie nu poate sta in fata Stelei. "E echipa tare, e campioana Poloniei, dar trebuie sa invingem si sa ne calificam. Se compara Zaglebie cu Steaua? Steaua straluceste pe cer!", a spus Gigi Becali. (MIG)
A r h i v a
  Michniewicz: "Adversar incomod si neatractiv!"    
  Paraschiv intre Gigi si Hagi    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
  Iancu, acoperit de FRF    
  Chivu, aproape de Barcelona    
  Grupa de foc in Liga Mondiala    
  Romania, la Jocurile Marii Negre    
 Top afisari / comentarii 
 "Tribunalul Poporului" si Procesul ziaristilor "nationalisti" (2150 afisari)
 Batalia pentru Marea Neagra (2121 afisari)
 Rusia vrea sa puna mana pe Polul Nord (2040 afisari)
 Japca "Sapca" (1684 afisari)
 Cod Rutier indulcit (1588 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01082 sec.