Ziua Logo
  Nr. 3968 de vineri, 29 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Cesinha prezentat oficial la Rapid
Atacantul brazilian a fost prezentat ieri la Stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu", in fata a aproximativ 40 de suporteri giulesteni. Brazilianul a semnat, in cadrul unei conferinte de presa, un contract valabil pe urmatoarele trei sezoane si va purta in echipa antrenata de Bergodi tricoul cu numarul 7, detinut sezonul trecut de Zicu. "Sunt foarte fericit sa fiu aici si sa joc la Rapid. Sper sa joc bine si sa ajut Rapidul sa castige campionatul. Mi-a placut primirea suporterilor. Inca de la aeroport mi-am dat seama ca aici sunt oameni care iubesc fotbalul", a declarat Cesinha. Prezent la conferinta de presa, directorul sportiv Viorel Moldovan a declarat ca Cesinha va juca mai mult decat la fosta sa echipa, Sporting Braga. "E foarte motivat si sunt convins ca va fi unul dintre cei mai buni jucatori straini din campionatul intern", a spus Moldovan. (MIG)
Achizitii de milioane la CFR
Presedintele executiv al clujenilor, Iuliu Muresan, a dezvaluit ca a cheltuit peste patru milioane de euro pentru achizitionarea a noua jucatori in aceasta vara. CFR i-a achizitionat pe portughezii Daniel Amoreirinha, Nuno Claro si Andre Leao, nigerianul Ibe Zito Ogbonna, argentinienii Cristian Fabbiani si Juan Culio, suedezul Niklas Sandberg, romanii Gabriel Muresan si Eugen Trica. Dintre toti, cel mai scump a fost Fabbiani, pentru care s-au platit 2,2 milioane de dolari. "Am cheltuit peste 4 milioane de euro. Eu consider ca am investit banii eficient si ca am facut cea mai buna campanie de achizitii din istoria clubului nostru. Cred ca suntem campioni la achizitii in Romania", a afirmat Muresan, care a adaugat ca acum nu l-ar mai lua nici pe Beckham. "Oricum, Beckham e prea fitos", a spus Muresan. (MIG)
Modificari in lotul olimpic de atletism
Consiliul Federal al FR Atletism a definitivat, ieri, componenta loturilor tricolore care vor participa la Jocurile Marii Negre (Trabzon, 02-08 iulie), Campionatele Balcanice de seniori (Sofia, 02-07 iulie), Campionatele Mondiale de juniori II (Ostrava, 09-16 iulie), Campionatele Europene de tineret (Debrecen, 10-16 iulie) si Campionatele Europene de juniori I (Hengelo, 17-23 iulie). In cadrul aceleiasi sedinte federale au mai fost aprobate si unele modificari in lotul olimpic si colectivul tehnic, astfel ca, din lot nu mai fac parte atletii Florin Suciu, Vasile Bobos, Bogdan Valcu (stafeta 4X400 m) si Alexandru Mihailescu (110 mg), in vreme ce Alina Militaru (lungime), Cristina Vasiloiu, Daniela Donisa (1500 m), Mihai Grasu (disc) si Mirela Lavric au fost adaugati pe lista olimpicilor. Totodata, Constantin Mihail, Lenuta Dragomir, Silviu Casandra, Victor Nicolae si maseurul Adrian Buzu nu mai fac parte din colectivul tehnic, in locul acestora fiind trecuti Dan Serafim, Eleodor Rosca si maseurul Alexandru Antoci. (C.V.)
Paraschiv s-a inteles cu Rimini
Mijlocasul stelist ar putea fi transferat la gruparea italiana Rimini Calcio, care a terminat pe locul cinci in editia trecuta din Serie B, a declarat ieri impresarul fotbalistului, Traian Gherghisan. Paraschiv, aflat cu Steaua in cantonament la Kaprun (Austria), va ajunge saptamana viitoare in Italia pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul care va avea durata de trei ani. Conform agentului FIFA, cele doua cluburi s-au inteles in privinta transferului. Rimini are ca obiectiv pentru urmatorul sezon promovarea in prima liga. Finantatorul stelist Gigi Becali a anuntat, in urma cu mai multe zile, ca Paraschiv, care se afla la Steaua din 1999, poate pleca in schimbul sumei de 500.000 de euro. "Am primit oferta pentru Paraschiv si urmeaza sa o analizam impreuna cu jucatorul", a precizat Adrian Ilie, managerul sportiv al gruparii din Ghencea. (MIG)
Multescu la Kahramanmaras
Gheorghe Multescu a revenit in Turcia ca antrenor la Kahramanmarasspor, echipa din liga a III-a din Turcia, informeaza "Ajansspor.com". Multescu, care a mai antrenat in Turcia pe Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu si Gaziantepspor, s-a declarat increzator in sansele de promovare ale noii sale formatii. "Am venit sa fac pe Kahramanmarasspor campioana. Nu pot avea alt gand decat sa termin pe primul loc cu prima formatie din liga a III-a pe care o antrenez", a declarat Multescu. Acesta a adaugat ca a ales sa antreneze aceasta echipa pentru ca "baskanul" gruparii i-a promis ca il ajuta sa obtina cetatenia turca. "Am semnat un contract pe un an de zile cu drept de optiune pentru inca unul, si am drept obiectiv promovarea in Lig A. Un motiv pentru care am ales Kahramanmarasspor este acela ca baskanul de aici mi-a promis ca ma ajuta sa obtin cetatenia turca", a mai spus Multescu. Potrivit presei din Turcia, Multescu a fost intampinat cu entuziasm in urma cu cateva zile, la aeroportul din Kahramanmaras. Suporterii i-au oferit flori si si-au manifestat afectiunea fata de antrenor. (MIG)
Romani la Supercupa Moldovei
Dorin Arbanas a fost titular pentru Serif Tiraspol, in partida castigata de echipa sa miercuri seara, scor 1-0 (gol Tiago in minutul 84) pe teren propriu, cu Zimbru Chisinau, meci contand pentru Supercupa Moldovei. Arbanas a fost schimbat in minutul 90+2 de Demalde. Pentru Zimbru, Lucian Dobre si Valentin Stan au fost integralisti, Daniel Balasa a fost titular, fiind eliminat in minutul 78 (pentru cumul de "galbene", pe primul l-a primit in minutul 46), iar Filip Popescu (avertizat cu cartonas galben in minutul 80) a intrat pe teren in minutul 54 in locul lui Carp. (MIG)
A r h i v a
  Revolutie de catifea    
  "Poli" va fi amendata cu 200.000 de lei    1 comentariu
  Sperante pentru grupele Ligii Campionilor    
  Chivu poate ramane la Roma    
  Tamas a scapat de Moscova    
  Mutu aparat de AFAN la FIFPro    
 Top afisari / comentarii 
 De ce nu se ieftineste nimic? (3134 afisari)
 Cand oligarhii se bat pentru sefia evreimii (2562 afisari)
 Intelectualii si puterea (1969 afisari)
 Presedintele Basescu si placerea lui cu intelectualii (1908 afisari)
 Tudor Eliad a trecut in lumea celor drepti (1459 afisari)
 A treia alerta terorista la Londra (134 afisari)
 Rachetele iraniene pot lovi teritoriul Romaniei (76 afisari)
 Chiuariu respinge afirmatiile privind eliminarea din raport a datelor pozitive despre DNA (54 afisari)
 Adolescentii, victime ale violentei online (50 afisari)
 Presedintele autosuspendat al Israelului, Moshe Katsav, a demisionat oficial (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01210 sec.