Ziua Logo
  Nr. 3963 de sambata, 23 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Sdrobis se lupta cu mafia si prostia
Managerul general al Jiului a declarat ca mafia si prostia din Romania nu se vor vindeca niciodata si a precizat ca Steaua a gresit trimitandu-l pe Bicfalvi sa joace la Gloria Buzau. "Steaua a facut o mare greseala luand aceasta decizie, dar probabil ca va regreta mai tarziu. Oricum, mafia si prostia din Romania nu se vor vindeca niciodata", a spus Sdrobis. Bicfalvi a declarat insa pentru Mediafax ca a fost anuntat sa se prezinte luni la vizita medicala si ca va face deplasarea cu Steaua in cantonamentul de la Kaprun. Altfel, Sdrobis a afirmat ca nu intelege de ce atacantul Apetri s-a dus sa dea probe de joc la Timisoara. "Eu asta nu inteleg de ce un jucator cand ajunge la o anumita valoare merge sa dea probe de joc. Pai, daca ai valoare, echipa respectiva trebuie sa te ia, vine cu oferta si gata, ce mai atata vorbarie? Pe mine ma deranjeaza ca pe jucatorii mei i-a apucat brusc pofta de a juca in prima liga, dar la Petrosani nu au pus osul sa salveze situatia", a mentionat Sdrobis. (MIG)
Medalii asigurate la Dublin
Dupa ce medaliatul cu bronz olimpic de la Atena, Ionut Gheorghe (cat. 64 kg), si-a asigurat o medalie la Campionatul Uniunii Europene, joi seara, alti doi pugilisti romani, Constantin Bajenaru si Cristian Ciocan, s-au calificat in semifinalele competitiei de la Dublin si s-au asigurat ca vor urca pe podium. In sferturile de finala ale categoriei 81 kg, Bejenaru l-a invins la puncte pe letonul Nikolais Grisunins, cu 17-12, in vreme ce in aceeasi faza a competitiei la categoria supergrea, Ciocan a dispus de scotianul David Hannah prin KO tehnic in repriza a doua. Din pacate, tot joi seara, alti trei romani au pierdut sansa de a boxa in semifinale, Radu Zarif (cat. 69 kg) fiind invins la puncte de francezul Noel Xavier, cu 31-12, Ronald Gavril (cat. 75 kg) fiind depasit de francezul Jean Michael Raymond, cu 32-25, in vreme ce Petrisor Gananau (cat. 91 kg) a pierdut lupta cu croatul Vedran Djipalo, fiind descalificat in repriza a treia. Aseara, dupa inchiderea editiei, Ionut Gheorghe, Constantin Bajenaru si Cristian Ciocan au urcat in ringul de la Dublin pentru a obtine un loc in finalele care sunt programate sa se desfasoare in aceasta dupa-amiaza. (T. RIST)
Sabotaj la Ferrari
Scuderia italiana Ferrari l-a denuntat la tribunal pe unul dintre angajatii sai sub acuzatia ca a incercat sa saboteze echipa de Formula 1 inainte de Marele Premiu al Principatului Monaco. Potrivit purtatorului de cuvant al fostei campioane mondiale, Luca Colajanni, tehnicianul britanic Nigel Stepney responsabil cu punerea la punct si functionarea corecta a monoposturilor Ferrari, a fost citat de un judecator din Modena, dupa ce un praf suspect a fost gasit in rezervoarele monoposturilor conduse de Kimi Raikkonen si Felipe Massa in cursa derulata pe data de 12 mai, substanta fiind analizata in prezent de politia italiana. Mass-media din Italia noteaza ca Stepney a fost foarte contrariat ca nu a fost ales pentru a-l inlocui in functia de director tehnic pe Ross Brawn si ca a criticat Ferrari intr-un interviu acordat unui cotidian britanic, oficialii echipei italiene decizand sa nu-l mai trimita la curse dar sa-l mentina ca angajat pana la finalul anchetei. (T. RIST)
A r h i v a
  Fanii catre Copos: "George, lasa-ne!"    2 comentarii
  Ultimatum pentru Buga    
  Dinamo vrea titlul si grupele Ligii    
  Hagi e gata pentru Turcia    1 comentariu
  Surkis nu vrea romani    1 comentariu
  Chivu alege intre Inter sau Barca    
  Selectionata feminina a castigat Cupa Omnilogic    
  Romania vrea sa revina in Superliga    
  Pavel are culoar la Wimbledon    2 comentarii
  Dulciuri pentru poloisti    
 Top afisari / comentarii 
 Talpes interlopul (3088 afisari)
 Regatul homosexualilor (2898 afisari)
 Geniu cu pampers (2687 afisari)
 Cazut din harta (2439 afisari)
 Dezvaluiri din culisele diplomatice (2302 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00950 sec.