Ziua Logo
  Nr. 3963 de sambata, 23 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dinamo vrea titlul si grupele Ligii
-- "Cainii rosii" au efectuat ieri vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva, din lot lipsind trei "stranieri", fundasul George Blay si mijlocasii Ze Kalanga si Fabrice Fernandes. Jucatorii au declarat ca obictivele pentru noul sezon sunt accederea in grupele UEFA Champions League si castigarea unui nou titlu. Cei mai optimisti s-au dovedit a fi cei transferati in aceasta vara.
Vali Nastase a declarat ca spera ca noua sa echipa sa cucereasca titlul de campioana pe teren si sa nu se mai vorbeasca despre meciuri trucate sau aranjate in Liga I. "Eu, cat am stat in Italia, am vorbit cu multi colegi care imi spuneau ca fotbalul nostru a crescut foarte mult in valoare. S-au intors foarte multi jucatori de afara, sunt bani, ceea ce denota ca s-a intarit campionatul. Nu stiu cate echipe se vor bate pentru titlu. Sunt optimist, sper ca Dinamo sa castige campionatul pe teren. Nu am dubii, dar in Romania stiti bine cum se proceda inainte, se vorbea ca se fac blaturi, dar nu a venit nimeni sa demonstreze concret ca a fost un meci trucat sau aranjat", a declarat Nastase. Referitor la concurenta pe posturi care exista la Dinamo, Nastase spera ca aceasta sa fie loiala si onesta: "Concurenta va fi foarte grea la Dinamo. Sper sa fie loiala si onesta. Va castiga cel care se antreneaza mai bine, cine demonstreaza ca merita sa joace la Dinamo. Din partea mea nu este nici o suparare. Nu ma tem ca selectia nu ar fi corecta pentru ca Rednic munceste in interesul lui Dinamo si pentru numele lui". Fundasul spune ca i-ar conveni ca in turul III preliminar al Ligii Campionilor adversara sa fie o echipa din Ucraina, Rusia sau Grecia. "Nu prea imi cunosc noii colegi, mai mult de la televizor, de la meciurile pe care le-am vazut. Nu mai este nici unul dintre cei cu care am jucat eu. Nu stiu ce sanse avem pentru a accede in grupele Ligii Campionilor. Vom vedea dupa tragerea la sorti. Sunt foarte multe echipe. Mi-ar conveni mai mult unele din Ucraina, Rusia, Grecia", a mai spus Nastase. Hristu Chaicu urma sa semneze contractul cu Dinamo dupa efectuarea vizitei medicale. "Sper ca se va rezolva situatia mea. Voi semna si nu mai trebuie decat sa-i dau drumul la treaba. Sigur nu voi mai pleca de la Dinamo pentru multi ani. Sper sa fie bine si pentru mine si pentru echipa. Sper sa ma integrez bine la Dinamo, iar daca voi pleca in strainatate mi-as dori sa fie mai bine decat pana acum", a spus Chiacu. Daniel Oprita a spus la iesirea din cabinetele medicale ca asistenele au crezut ca joaca in continuare la Steaua: "M-au recunoscut, dar credeau ca sunt tot la Steaua. Le-am spus ca Dinamo este noua mea echipa si mi-au urat bafta. Mi-au spus ca nu se cunoaste ca am stat sase luni in afara gazonului".
Lupta in cinci pentru titlu
Catalin Munteanu este de parere ca Steaua, Dinamo si Rapid au sanse mai mari la titlu, dar si CFR Cluj si "Poli" Timisoara. "Pe noii colegi ii stiam demult. Sper sa ne ajute cu tot ceea ce pot ei. Nu stiu daca Dinamo a facut cele mai bune achizitii din campionat, dar cu siguranta sunt niste transferuri de marca. Sunt jucatori de valoare, cu experienta, de care Dinamo are nevoie, pentru ca aici mereu se cere performanta. La Dinamo mereu obiectivul este castigarea campionatului, iar acum trebuie sa intram si in Champions League. Anul acesta cred ca principalele favorite la titlu sunt Steaua, Dinamo si Rapid. Dupa aceea apar CFR Cluj si Timisoara, care au loturi destul de valoroase", a declarat Munteanu. Cosmin Moti considera ca lupta la titlu se va da tot intre cele cinci echipe. "Toata lumea se bate la campionat, asa a fost si anul trecut si cea mai buna a castigat. Sa speram ca si anul acesta va fi la fel. Adica noi sa fim cei mai buni. Va fi o lupta grea pentru ca Steaua si Rapid s-au intarit si a mai intrat in competitie si CFR Cluj si Timisoara. Eu spun ca sunt cinci echipe care au sanse la tilul de campioana", a spus Moti. (MIG)
A r h i v a
  Fanii catre Copos: "George, lasa-ne!"    2 comentarii
  Ultimatum pentru Buga    
  Hagi e gata pentru Turcia    1 comentariu
  Surkis nu vrea romani    1 comentariu
  Chivu alege intre Inter sau Barca    
  Selectionata feminina a castigat Cupa Omnilogic    
  Romania vrea sa revina in Superliga    
  Pavel are culoar la Wimbledon    2 comentarii
  Dulciuri pentru poloisti    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Talpes interlopul (3088 afisari)
 Regatul homosexualilor (2898 afisari)
 Geniu cu pampers (2687 afisari)
 Cazut din harta (2439 afisari)
 Dezvaluiri din culisele diplomatice (2302 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01195 sec.