Ziua Logo
  Nr. 3960 de miercuri, 20 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Drum inchis Predeal-Poiana Brasov
Pe 23 iunie 2007, circulatia intre Predeal si Poiana Brasov va fi restrictionata intre orele 8.00-17.00 ca urmare a desfasurarii celei de-a treia editii a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Restrictiile se vor aplica astfel: 8.00-12.00 intre Predeal si Cabana Cheia; 11.00-14.00 intre Cabana Cheia si Stadionul Rasnov si 11.30-17.00 intre Stadionul Rasnov si Poiana Brasov. Soferii sunt rugati sa foloseasca rutele ocolitoare DN1/E60 intre Predeal si Brasov, DN73/E574 intre Rasnov si Brasov, respectiv DN1E intre Brasov si Poiana.
Maratonul DHL Stafeta Carpatilor este o competitie sportiva organizata in fiecare an de DHL International Romania cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, avand misiunea de a strange fonduri in scopuri caritabile. (C.P.)
Sarbatoarea muzicii
Editia de anul acesta a "Fete de la Musique" - Sarbatoarea Muzicii, care se va desfasura joi, vineri si sambata, in mai multe orase din Romania, are un buget de aproximativ 160.000 de euro, a declarat Didier Montagne, directorul adjunct al Institutului Francez din Bucuresti. Aceasta suma nu cuprinde insa si cheltuielile pentru organizarea concertelor care vor avea loc in tara, la care si-au adus contributia si consiliile locale. Sarbatoarea Muzicii are loc anul acesta in zece orase din tara: Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Ploiesti, Pitesti si Craiova, cuprinzand concerte a sapte trupe si artisti, printre care si cel al lui Bob Sinclair de la Arenele Romane din Capitala. "Ne-am propus anul acesta sa implicam cat mai multe orase in acest eveniment", a declarat Didier Montagne, adaugand ca si la aceasta editie Sarbatoarea Muzicii isi pastreaza caracterul gratuit, oferind publicului concerte cu intrarea libera, cu o singura exceptie - cel pe care Bob Sinclair il va sustine sambata. La Sarbatoarea Muzicii vor mai concerta trupele autohtone Voltaj si Holograf, precum si grupurile franceze Gomm, Dahlia, Alexis HK si Mamienco. In afara de traditionalele recitaluri de muzica, editia din acest an a festivalului a programat si evenimente alternative. Sarbatoarea muzicii este un eveniment organizat de Ambasada Frantei in Romania, Institutul Francez din Bucuresti si Orange Romania. La Bucuresti Sarbatoarea Muzicii este organizata in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman. (C.S.)
Icoanele din scoli la Patriarhie
La Palatul Patriarhiei, incepand cu ora 13:15 se va desfasura in cursul zilei de azi o conferinta privind procesele prin care Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a cerut eliminarea icoanelor din salile de clasa. Conferinta de azi a fost organizata "Avand in vedere incercarile repetate ale reprezentantilor Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii de inducere in eroare a opiniei publice, in ultimele doua zile, in legatura cu o pretinsa obligatie a Ministerului Educatiei de a elabora norme privind prezenta simbolurilor religioase in scolile publice si pentru a prezenta adevarul cu privire la situatia juridica a contestarii in instanta a Deciziei CNCD nr. 323/2006", se arata intr-un comunicat de presa. La conferinta de presa vor participa reprezentantii "Coalitiei pentru Respectarea Sentimentului Religios" - Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani, Asociatia Civic Media, Asociatia Provita Bucuresti. (D.E.)
A r h i v a
  Iunie de foc    1 comentariu
  Fonduri de pensii    1 comentariu
  Circulatia sistata trei luni intre Grozavesti si Cotroceni    
  Ridicarea masinilor, la dezbatere publica    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu nu poate. Si da vina pe Moscova (3171 afisari)
 Rasputin ucis de britanici (2817 afisari)
 Mitocanul de la malul marii (2238 afisari)
 Pasajul ingropat (2219 afisari)
 Tur virtual al buncarului lui Hitler (2155 afisari)
 Iliescu a scapat (379 afisari)
 Demisionar de la Cotroceni pentru o restanta (245 afisari)
 Sarko a baut numai ceai la intalnirea cu Putin (129 afisari)
 Avantaj PNL: PSD ar fi promis sa nu introduca motiune de cenzura (73 afisari)
 Partidele l-au lasat pe premier sa stabileasca data euroalegerilor (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00991 sec.