Ziua Logo
  Nr. 3956 de vineri, 15 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Politist acuzat de un grav accident rutier
Un politist din Drobeta Turnu Severin, care nu detinea carnet de conducere, a provocat un grav accident rutier, in urma caruia trei persoane au ajuns in stare grava la spital. Incidentul s-a produs, miercuri seara, chiar intr-o intersectie din centrul orasului. Doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului extrem de violent doi dintre pasagerii Daciei, condusa de politist, au fost proiectati in afara masinii si trantiti pe carosabil. Potrivit Antena 3, politistul a declarat initial ca ar fi circulat regulamentar, insa a fost contrazis vehement de martorii care au asistat la eveniment. Ulterior, se pare ca politistul si-a schimbat declaratia, negand faptul ca s-ar fi aflat la volanul masinii implicate in accident. Mai mult, omul legii a mentionat ca nici macar nu este posesorul unui permis de conducere. Subinspectorul Claudiu Bebec din cadrul IJP Mehedinti a declarat ieri, citat de Mediafax, ca accidentul s-a produs din cauza nerespectarii culorii semaforului.
Autoritatile incearca acum sa stabileasca daca la volanul Daciei care a provocat accidentul se afla Virgil Tudor, agent in cadrul Postului de Politie Rogova. Politistul sustine ca se afla ca pasager in masina implicata in accident, si nu ca sofer.
A bagat trei oameni in spital
"Evenimentul s-a produs pe fondul nerespectarii semaforului electric. Dacia in care s-au aflat trei pasageri a intrat in intersectie, desi semaforul era pe culoarea rosie, astfel ca a fost lovita in plin de un autoturism Audi care circula regulamentar. In urma coliziunii, cei trei ocupanti ai autoturismului Dacia au fost transportati la Spitalul Judetean Mehedinti pentru ingrijiri medicale", a explicat Bebec. Medicul sectiei de Urgente a Spitalului Judetean, Silviu Manta, a declarat ca in urma accidentului au ajuns la spital trei persoane, una dintre ele fiind internata la Sectia de Terapie Intensiva. "Pacienta din Dacie, in varsta de 27 de ani, ridica probleme in sensul ca are nevoie de o operatie la nas, avand o fractura a piramidei nazale si multiple escoriatii. Celelalte doua victime, un barbat de 26 de ani are o plaga contuza la buza inferioara, iar celalalt, in varsta de 43 de ani, are plagi la membrele inferioare si torace", a precizat doctorul. Potrivit Mediafax, agentul Virgil Tudor nu are permis auto si cel mai probabil, el se afla la volanul masinii. Intersectia unde s-a produs evenimentul este una cunoscuta din cauza numeroaselor accidente rutiere. Politia Judeteana Mehedinti a declansat o ancheta pentru a stabili daca agentul de politie se face vinovat de accident.
Oana ROTARU 
 Afisari: 379  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
politist fara permis de conducere?????   de pt
A r h i v a
  Cazul INM clasat    1 comentariu
  Plangere la CEDO in dosarul spionilor    
  Stiri pe scurt    
  Teparul din Caracas    3 comentarii
  Ministrul mortii denuntat la DNA    3 comentarii
  Dispute in privinta retrocedarii Branului    
 Top afisari / comentarii 
 Papagalul (5343 afisari)
 Crescatoria de papagali (4421 afisari)
 Abuz DNA la Curtea de Conturi (2499 afisari)
 Regii asfaltului prinsi la furat (2259 afisari)
 PNG s-a dezumflat sub 5% (2142 afisari)
 Mineriada, varianta Iliescu (326 afisari)
 Geoana: Daca nu se rezolva criza, PSD nu are retinere pentru motiune de cenzura sau anticipate (124 afisari)
 Razboi civil in Gaza (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01058 sec.