Ziua Logo
  Nr. 3951 de sambata, 9 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Violata cu bestialitate
Politistii gorjeni cauta un barbat care a violat cu bestialitate o fetita de 5 ani din comuna Baia de Fier, dupa ce a mintit-o pe micuta ca o duce pe ea si fratele ei sa manance cirese. Adjunctul IPJ Gorj, comisar sef Ion Voinescu, a declarat, ieri, citat de Mediafax, ca fetita se juca, joi seara, la poarta casei cu fratele sau de 8 ani. Un barbat necunoscut s-a apropiat de ei si le-a propus sa mearga cu el la cirese pe un deal din apropiere. Copiii l-au urmat pe barbat, dar cand s-au indeparatat de casa baiatul a fost amenintat cu moartea ca sa se intoarca in sat. Potrivit Mediafax, fata a fost violata si apoi trimisa la familie, bunica minorilor fiind cea care i-a vazut pe cei doi venind spre casa din padure. Localnicii s-au alertat imediat si au anuntat politia, iar micuta a fost dusa la spitalul judetean Targu Jiu in stare grava. Conform sefului sectiei ginecologie, Dumitru Patrascoiu, fata a fost adusa la spital in stare de soc, fiind diagnosticata cu ruptura himenala si vaginala, pana in apropierea rectului. Medicii au reusit sa o mentina in viata, iar acum politistii asteapta ca micuta sa-si revina pentru a-l descrie pe individul care a atacat-o. (O.R.)
Septuagenar acuzat de proxenetism
Un pensionar, in varsta de 71 de ani, din municipiul Arad este acuzat de proxenetism, dupa ce si-ar fi pus la dispozitie locuinta, in mod repetat, unor prostituate care isi racolau clientii la sosea. Potrivit politistilor Simion M., care are locuinta pe o artera rutiera intens circulata din municipiul Arad, avea o intelegere cu opt prostituate care isi aduceau clientii in casa lui. Purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat, ieri, ca "barbatul le percepea clientilor acestor prostituate cate cinci lei si mai primea bani si de la femei. In contul acestor sume, el asigura protectia pe timpul consumarii actului sexual". Batranul ar fi castigat, in perioada februarie - iunie, cat timp a fost urmarit de politistii de la Investigatii Criminale, peste 13.000 de lei, percepand taxe de la prostituate si clientii lor. Batranul este cercetat penal pentru proxenetism, iar cele opt femei pentru prostitutie. (O.R.)
Accident mortal
Patru persoane au murit, ierri, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR care circula regulamentar, in localitatea hunedoreana Sarmizegetusa. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca soferul autoturismului nu avea permis de conducere si circula cu viteza mare. Potrivit Politiei Judetene Hunedoara, Romeo M., in varsta de 20 de ani, din judetul Caras Severin, aflat la volanului autoturismului, a intrat cu masina intr-un autotren care circula regulamentar. Conform anchetatorilor, soferul nu avea permis de conducere si a pierdut controlul volanului intr-o curba, din cauza vitezei excesive, masina lovindu-se cu un TIR condus regulamentar.
In urma accidentului si-au pierdut viata soferul autoturismului si cei trei pasageri din masina acestuia, toti avand varste cuprinse intre 19 si 23 de ani. (O.R.)
 Afisari: 189  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "Romania nu e Sodoma" vs "Marsul diversitatii"    7 comentarii
  Smulgerea telefonului unei persoane, pedepsita in Marea Britanie    2 comentarii
  Teroristi retinuti la Bucuresti    1 comentariu
  Incendiu de amploare in Capitala    2 comentarii
  Omorata in bataie    
 Top afisari / comentarii 
 Adrian Pintea, ultimul rol (4013 afisari)
 Mostenitorii Profetului Mahomed (3156 afisari)
 Praf si pulbere (2987 afisari)
 Sursa ZIUA (2096 afisari)
 Scandalul Paris Hilton (2034 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01007 sec.