Ziua Logo
  Nr. 3951 de sambata, 9 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Bergodi nu s-a inteles cu Copos
Antrenorul italian Cristiano Bergodi a intrat ieri dupa amiaza intr-o noua runda de negocieri cu George Copos, insa a plecat dupa o ora si jumatate spre Italia fara sa semneze vreun acord. Totusi, surse de la Rapid sustin ca discutiile nu s-au incheiat si ca un contract s-ar putea semna saptamana viitoare. Patronul din Giulesti a afirmat, joi seara, ca Boloni ramane prima sa optiune, insa fostul seletioner a plecat in Franta, pentru a negocia preluarea lui Nice. In aceste conditii, Copos l-a chemat ieri din nou pe Bergodi la biroul sau, pentru a parafa un contract pe doi ani. In cazul in care va accepta, Cristiano Bergodi va primi 200.000 de euro pe an, il va avea secund pe Viorel Moldovan, cel care a participat de dimineata la o sedinta cu patronul si cu ceilalti oficiali ai Rapidului, si are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele doua locuir ale clasamentului si calificarea in primavara Cupei UEFA. (B.G.)
Hizo, manager general la Ceahlaul
Viorel Hizo va avea functia de manager general la Ceahlaul Piatra Neamt, cu care a semnat un contract pe trei ani, a anuntat ieri Gheorghe Stefan, patronul moldovenilor. "Trebuie sa recunosc ca am avut cu domnul Hizo cele mai bune rezultate din istoria clubului. In primul an, dupa noua etape, ne-a dus pe locul cinci, iar in sezonul urmator am terminat pe patru, la egalitate cu Steaua. Sunt aspecte care ne-au determinat sa insistam pentru revenirea lui. Personal, sunt convins ca vom avea rezultate cel putin la fel de bune ca in trecut", a spus Stefan, care l-a numit pe Hizo "egalul lui Ancelotti". "Ceahlaul a retrogradat, dar ramane in Liga I datorita infrastructurii. Doar la doua-trei cluburi mai sunt conditii asemanatoare cu cele de la Piatra Neamt, in rest sunt probleme. Al doilea motiv care m-a facut sa renunt la Vaslui si sa rup o discutie cu un alt club, care avea alte obiective, au fost domnii Stefan si Mastacaneanu, cu care am colaborat foarte bine in trecut", a spus si Viorel Hizo, care a mai anuntat ca pregateste o remaniere a lotului in aceasta vara. (B.G.)
Austriecii si elvetienii se tem de hotii romani
Organizatorii Euro 2008 se tem ca Austria si Elvetia vor fi invadate, in perioada competitiei, de bande organizate de hoti de buzunare si dau exemplu un caz petrecut la Cupa Mondiala din 2006, cand niste romani s-au deghizat in fani ai Argentinei, pentru a fura geanta unei argentinience. "Invazie de hoti de buzunare profesionisti la Euro 2008", este titlul unui articol aparut in cotidianul austriac Oberosterreichische Nachrichten. Reprezentantul unei firme de paza si protectie, Wolfgang Bachler, avertizeaza ca hotii de buzunare vor veni cu autocarele la competitia din Austria si Elvetia. Pentru a evita pe cat posibil sa fie victimele unor hoti de buzunare, suporterii care vor veni la Euro 2008 sunt sfatuiti sa ia putini bani cu ei si sa ii ascunda adanc in buzunare, sa aiba tot timpul sub supraveghere aparatele electronice scumpe, de genul camerelor video sau foto si sa fie foarte vigilenti atunci cand cineva ii murdareste "din greseala" cu mustar, aceasta fiind una dintre modalitatile de operare a hotilor. (B.G.)
A r h i v a
  La portile Mondialelor    
  Fanii stelisti au sarbatorit cu Hagi    
  Chivu s-a inteles cu Inter    
  TAS ignorat la Timisoara    
  UEFA: Danemarca - Suedia 0-3    
  Final tare in Liga a II-a    
  LIGA A II-A - ETAPA A 34-A (ULTIMA)    
 Top afisari / comentarii 
 Adrian Pintea, ultimul rol (4013 afisari)
 Mostenitorii Profetului Mahomed (3156 afisari)
 Praf si pulbere (2987 afisari)
 Sursa ZIUA (2096 afisari)
 Scandalul Paris Hilton (2034 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00953 sec.