Ziua Logo
  Nr. 3947 de marti, 5 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Acord politic pentru polul de dreapta
PNL si AP vor elabora o platforma politica de centru-dreapta care se va finaliza cu parafarea unui acord politic intre cele doua partide, au sustinut ieri, intr-o declaratie politica, presedintii celor doua formatiuni, Calin Popescu Tariceanu, respectiv Emil Constantinescu.
Ei nu au dat insa nici un detaliu privitor la maniera in care se va desfasura acest acord in perspectiva europarlamentarelor si a alegerilor parlamentare din Romania. "Vom initia o serie de actiuni politice. In primul rand vom elabora o larga platforma politica care sa afirme valorile specifice de centru dreapta. Acestea vor reprezenta baza unui acord politic ce urmeaza sa fie semnat", a anuntat premierul Tariceanu. "Curatat de oameni gen Stolojan, PNL are acum sansa sa demareze construirea polului de centru dreapta alaturi de AP si PNTCD", a spus ex-presedintele Emil Constantinescu. Totodata, el a avertizat ca mesajul autentic de dreapta a fost confiscat de partide de sorginte comunista. "Din pacate, piata politica s-a degradat, atat la nivelul politic, cat si la nivelul societatii civile. Momentul este, insa, crucial pentru evolutia politica in Romania", a fost de parere crestin-democratul. La dezbateri a luat parte si unicul supravietuitor al experimentului Pitesti si unul dintre refondatorii PNL de dupa Revolutie, Sorin Botez. "Sa ne ajute Dumnezeu sa fie cum vrem noi", a concluzionat el.
In cursul zilei de astazi conducerea PNL se intalneste cu liderii PNTCD in vederea conturarii polului autentic de centru dreapta. (R.G.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
acordul politic a doua partide   de cosor ion
Un lucru necesar.   de balota
A r h i v a
  Motiune de cenzura cu opinteli    2 comentarii
  PNGCD il va actiona in instanta pe Severin    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cum functioneaza votul uninominal (4314 afisari)
 Putin ameninta cu razboiul nuclear (2722 afisari)
 Piraterie la SRI si Interne (2701 afisari)
 Teleportarea din "Star Trek" devine realitate (2415 afisari)
 Un zombie politic (2233 afisari)
 Concurs pe capul lui Tariceanu (377 afisari)
 Bush invita Rusia sa participe la scutul antiracheta (142 afisari)
 Piturca, la un zar de 6 - 6 (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00827 sec.