Ziua Logo
  Nr. 3943 de joi, 31 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rapidul ataca dur Dinamo
-- Intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, giulestenii vorbesc despre "catelusul-spartan" Turcu si despre faptul ca "Dinamo a fost avortat in fotbalul romanesc"
Campionatul s-a incheiat, campionatele de balacareala abia au inceput. Dupa ce Gigi Becali l-a numit pe Borcea "cel mai mare hot" din fotbalul romanesc, cei doi avand o disputa televizata, in hora aruncatului cu mizerii a aparut si Rapidul. Iancu anunta ca va face "pipi" pe arbitri, Razvan Lucescu striga in gura mare ca Steaua si Dinamo fura, dupa ce mai devreme anuntase ca a castigat o cupa corecta, in timp ce "campionatul se mai si cumpara". Replicile zboara cu o viteza uimitoare din toate partile, probabil ca soarele din ultima perioada si-a directionat razele doar spre capetele celor care ar trebui sa fie in vacanta sau la munca pentru a pregati sezonul viitor. Iar asta se intampla in anul in care Romania ar putea avea doua echipe in grupele Ligii Campionilor, iar Nationala sa obtina o calificare asteptata mult timp.
Atacul impotriva lui Dinamo a fost lansat pe site-ul oficial al clubului, deci are caracter oficial, si este semnat "Oamenii din marfar", asa cum i-a numit actionarul dinamovist Vasile Turcu pe rapidisti acum cateva zile. Din introducere reiese clar cine este tinta principala, "acest Turcu Vasile, care se da mare dinamovist de vreun an si ceva incoace, de cand incepuse, dar n-a si terminat - sa faca pe disidentul din Groapa (si... pe prietenul lui Ioan Becali, pe care l-a abandonat in doi timpi si trei miscari)" care are un discurs "impiedicat si agramat" specific unui show de genul "Adolescentii spun lucruri tampite". "Acest domn Turcu - care, in ignoranta sa devenita proverbiala, reuseste sa inventeze comparatia dintre un marfar si un spartan!? - isi permite, mai nou, sa vorbeasca despre istoria Rapidului. Bine, suntem convinsi ca el nu stie nici cand a fost inventat (nu infiintat, caci am mistifica istoria) clubul pe care il reprezinta cu mare cinste. Are probabil impresia ca Dinamo a aparut odata cu actualii actionari in fata carora tot incearca sa se vare... Clubul asta, adica Rapidul despre care pomeneste catelusul-spartan, ajuns din dealer de blugi si de ciunga (asa cum s-a laudat), mare om de fotbal, avea vreo 30 de ani de istorie inainte ca Dinamo sa fi fost avortat in fotbalul romanesc, ajunsese intr-o finala de cupa europeana si luase un campionat de razboi si vreo sapte Cupe ale Romaniei pana sa ne milostiveasca bolsevicii cu cele doua mari forte (n.r. Steaua si Dinamo) din fotbalul actual. A luat-o de jos pana sa ajunga in prima divizie, unde Dinamo a patruns fraudulos, si a suferit enorm de-a lungul unor decenii in care marea iubire a domnului Turcu a comis ilegalitati monstruoase", scrie pe site-ul fcrapid.ro. "I-am mai putea preda, eventual gratuit, domnului Turcu lectii de istorie a fotbalului, dar cu o singura conditie. Sa ne spuna repede care sunt celelalte sapte minuni ale lumii la care a adaugat campionatul Rapidului. In caz ca va fi in stare, desi ne indoim, promitem sa nu solicitam, drept recompensa, nici macar un euro din milionul pe care l-au luat pseudo-spartanii de la Gigi Becali", se arata in incheierea articolului. Atacul de o duritate extrema al giulestenilor are la baza reactia lui Razvan Lucescu de la finala Cupei Romaniei. Vasile Turcu i-a replicat antrenorului giulestean a doua zi, in mai multe ziare, cu pretentia ca ironizeaza clubul din Grant. "Rapidul e de locul 4, asa s-a nascut clubul asta, in format 3-4 sau mai jos", "Cand a luat titlul a fost o minune, a opta minune a lumii. Pai, ce, se compara un marfar cu un spartan?", au fost doua dintre declaratiile lui Turcu, care i-au infuriat la culme pe rapidisti.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Blatul de la revizuire    1 comentariu
  In spatele portilor de fier    
  Stiri pe scurt    
  Nationala pleaca azi    
  Mutu - jucatorul anului in Serie A!    
 Top afisari / comentarii 
 Puterea secreta (6178 afisari)
 PIN: "Adevarul nespus despre UDMR" (3354 afisari)
 Efectele biciului (2504 afisari)
 Cati homosexuali are Rusia? (1986 afisari)
 Joaca de-a Dumnezeu (1977 afisari)
 Emil Boc: Avem cele 116 semnaturi necesare motiunii de cenzura (339 afisari)
 Palme d' Or, mai important ca Oscarul (97 afisari)
 Calugarii Manastirii Neamt au blocat drumurile catre padure (83 afisari)
 Next (Capcana viitorului ) (69 afisari)
 Moody's avertizeaza aupra ratingului de tara (46 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00952 sec.