Ziua Logo
  Nr. 3941 de marti, 29 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Clamparii judecati in libertate
Cei sase inculpati din dosarul Clamparu, judecati pentru trafic de persoane si proxenetism, vor fi eliberati, dupa ce ieri Curtea de Apel Alba Iulia a rejudecat cauza si a dispus punerea lor in libertate. Magistratii Curtii de Apel au admis in parte recursul inaintat de procurori impotriva deciziei Tribunalului Sibiu, prin care, saptamana trecuta, instanta decidea sa-i puna in libertate pe cei sase membri ai clanului Clamparu si sa inlocuiasca masura arestarii preventive cu interdictia de a nu parasi tara. Judecatorii au decis, totodata, sa rejudece cauza, dand in final o solutie apropiata de cea a judecatorilor sibieni si anume de a-i pune in libertate pe cei sase inculpati inlocuind masura arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Astfel, cei sase inculpati, care sunt incarcerati la Penitenciarul din Aiud, vor fi pusi in libertate de indata daca nu sunt arestati preventiv si in alte cauze penale. (A.G.)
"Lacrima Rutiera" la Gala Societatii Civile
Una dintre victimele accidentelor de circulatie, care a ramas infirma si al carei caz nu a fost solutionat in mod echitabil timp de noua ani, va invita sa participati la Gala Societatii Civile unde, in nume personal, va prezenta proiectul ''Lacrima Rutiera'', in cadrul unei expozitii manifest, ce are loc anual cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Rutiere stabilita de ONU. Conelia Galavan initiatoarea si organizatoarea proiectului prin care se comemoreaza victimile tragediilor rutiere, a obtinut Mentiunea Speciala la editia anterioara a Galei. Gala Societatii Civile va avea loc in zilele de 30-31 mai 2007, la Teatrul National din Bucuresti. (D.E.I.)
Austrieci jefuiti in Romania
Instrumentistii unei fanfare austriece, veniti sa cante gratis la sarbatoarea hramului unei biserici din judetul Timis, au fost jefuiti, ieri, in parcarea unui hotel din centrul Timisoarei. Un grup de 48 de austrieci si-au petrecut sfarsitul de saptamana in localitatea Sacalaz, unde au cantat la sarbatoarea hramului unei biserici. "Am cantat, am marsaluit, pana acum ne-am simtit extraordinar de bine, am avut o impresie deosebita despre Romania", a delcarat organizatoarea evenimentului. Ieri, in timp ce grupul se afla in parcarea unui hotel din Timisoara, doi indivizi s-au apropiat de ei, iar unul dintre acestia a bagat mana in buzunarul soferului autocarului si i-a luat portofelul cu cinci sute de euro. "Din spate a venit un individ si a reusit sa-mi fure portofelul. Am observat si am reusit sa il prind si am primit portofelul inapoi, insa banii nu mai erau. Erau mai rapizi si mai solizi decat mine", a precizat victima, Franz Fruhwirt. In ajutorul soferului a sarit un alt austriac. "L-am tinut de mana, dar s-a zbatut si a reusit sa dispara. Erau mai multi, foarte bine organizati", a spus instrumentistul. (O.R.)
 Afisari: 183  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Scandalul scrisorii    3 comentarii
  Ancheta privind vanzarea unui copil la Buzau    2 comentarii
  Libertatea de expresie invocata in cazul directorului INM    
  Falsuri la FRUVIMED Medgidia    
  Teapa de subprefect    
 Top afisari / comentarii 
 Farsa de la Cotroceni (4171 afisari)
 Goliath al padurilor vanat de un pusti (4027 afisari)
 Palma de aur (3880 afisari)
 Gigi Basescu descalecatorul (3280 afisari)
 CDR, reteta decesului PNL (2273 afisari)
 PSD someaza PD: Anticipate sau uninominale (210 afisari)
 Putin isi arata rachetele sistemelor antiradar americane (209 afisari)
 Cultura la romani, investitie nerentabila (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00964 sec.