Ziua Logo
  Nr. 3940 de luni, 28 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Eliberata de politistii francezi
Politistii francezi au eliberat o tanara romanca sechestrata in orasul Marsilia si au interogat un conational al acesteia, banuit ca a tinut-o prizoniera si ca a batut-o, pentru a o determina sa se prostitueze. Politia a fost alertata de consulul Romaniei in Marsilia, care se ingrijora de soarta unei tinere romance. Victima, in varsta de 20 de ani, s-a intalnit cu mama ei din Romania, careia i-a spus ca este batuta si sechestrata regulat in Marsilia. Potrivit Mediafax, datorita informatiilor primite prin telefon, anchetatorii au gasit-o repede pe fata si au interogat barbatul care a luat-o pe aceasta din tara pentru a o obliga sa se prostitueze in Franta. Parchetul a trimis dosarul la Brigada de represiune a proxenetismului care tine sub observatie barbatul care a sechestrat-o pe tanara pentru a determina daca acesta face parte din vreo organizatie infractionala. (D.E.I.)
Viol in curtea scolii
O fata de 13 ani a fost violata la sfarsitul saptamanii trecute de un barbat casatorit, in curtea unei scoli din Baia Mare. Fetita a spus ca era afara, in apropiere de scoala de langa blocul ei, iar la un moment dat a venit la ea un vecin mai mare, cu care a intrat in vorba. Victima a spus ca acesta a tarat-o in curtea scolii, iar ca sa nu tipe i-a pus mana la gura. Parintii tinerei, alarmati ca nu si-au gasit fiica in casa au pornit in cautarea ei si au gasit-o plangand in curtea scolii, fata povestindu-le prin ce a trecut. Tatal fetitei s-a declarat revoltat si a spus ca nu doreste decat sa se faca dreptate. "Cum a violat o fata de 13 ani poate sa violeze pe una de doi sau trei ani", a spus parintele, citat de Mediafax. Pe baza declaratiilor fetei, politistii baimareni s-au prezentat la domiciliul celui pe care fata l-a indicat ca vinovat. Tanarul acuzat are 19 ani, este casatorit si are un copil. El a este cercetat pentru viol si intretinere de relatii sexuale cu un minor. (A.G.)
Gasita de jandarmi
O fetita de cinci ani, pierduta in multimea sutelor de mii de pelerini de la Sumuleu, a fost gasita de jandarmi care, cu ajutorul politistilor, au reusit sa-i identifice parintii si sa o redea familiei. Minora S.S. a fost gasita de o patrula de jandarmi care asigura buna desfasurare a pelerinajului din sambata Rusaliilor catolice, pe muntele Sumuleul Mic. Dupa aproximativ o ora de cautari, dupa datele oferite de minora, a fost identificata si contactata familia, pentru a-si recupera copila pierduta. (D.E.I.)
Impuscat in cap
Un roman in varsta de 38 de ani, imigrant in Italia, a fost omorat, la sfarsitul saptamanii trecute, prin impuscare, de colegii sai de la un grajd din Sardinia, care il considerau un pericol din cauza faptului ca muncea prea mult, in schimbul unor recompense financiare prea modeste. Romanul Danut Milea, tata a doi copii, a fost descoperit mort pe un camp din apropiere de Padru, in vestul Sardiniei. El fusese ucis cu doua focuri de arma, in cap si in spate. Potrivit Mediafax, politia italiana a arestat patru persoane banuite ca ar fi autorii crimei: doi colegi de munca ai victimei si doi frati, cunostinte ale celor dintai. Desi autoritatile nu exclud o reglare de conturi legata de traficul de droguri, principalul mobil al crimei pare sa fie faptul ca muncitorii italieni considerau ca romanul le ameninta locul de munca, lucrand mai mult ca ei, pentru un salariu mai mic. Potrivit primelor informatii, cei patru ar fi incercat, chiar, sa impiedice angajarea romanului la ferma unde lucrau si ei. (B.C.G.)
 Afisari: 281  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Bani de la stat pentru firma lui Basescu    2 comentarii
  Afaceri paguboase in subteran    
  Complexurile energetice in atentia DNA    
  Politist de frontiera retinut pentru trafic cu migranti    
  Criminal prins cu ajutorul testelor ADN    
 Top afisari / comentarii 
 Onoarea tarii, spalata (4055 afisari)
 Armata pe faras (3494 afisari)
 Tavalugul Omar (3297 afisari)
 Se naste o lume noua (3135 afisari)
 Pentru cine face partie Traian Basescu? (2722 afisari)
 Romania, succes rasunator la Cannes (459 afisari)
 Democratii ameninta cu motiunea de cenzura, PSD promite guvern stabil in 10 zile (161 afisari)
 "Sepuku" la Ministerul Agriculturii (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00994 sec.