Ziua Logo
  Nr. 3940 de luni, 28 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Rapid in turul I din UEFA
Giulestenii vor evolua direct pe tabloul principal al Cupei UEFA (in turul I, ultimul inainte de faza grupelor), in urma castigarii Cupei Romaniei, intregind astfel lista echipelor romanesti care se vor alinia la startul editiei 2007-2008 a cupelor europene. Pana sambata, alte cinci echipe isi asigurasera participarea in Europa: Dinamo - in turul III preliminar (ultimul) al UEFA Champions League, Steaua - in turul II preliminar al UEFA Champions League, CFR Cluj - in turul II preliminar (ultimul) al Cupei UEFA, Otelul Galati - in turul II al Cupei UEFA-Intertoto si Gloria Bistrita - in turul I al Cupei UEFA-Intertoto. Pentru sezonul viitor, Romania va avea doua echipe in UEFA Champions League (campioana direct in grupe, locul 2 in turul III preliminar), patru echipe in Cupa UEFA (toate in turul I) si o echipa in Cupa UEFA-Intertoto. (MIG)
Uhrin jr. confirmat de "Poli"
Presedintele executiv al timisorenilor, Gheorghe Chivorchian, a declarat sambata seara ca cehul Dusan Uhrin jr. va fi noul antrenor al echipei, incepand din sezonul viitor. "Vrem ca sezonul urmator sa aducem cupa si titlul la Timisoara. Iar de saptamana viitoare, noul antrenor al echipei va fi Dusan Uhrin, care va lucra impreuna cu Vali Velcea si cu Adrian Stoicov", a anuntat Gh. Chivorchian. Uhrin jr., al carui tata a condus nationala Cehiei la CE din 1996, cand a pierdut finala cu Germania (scor 1-2 in prelungiri dupa un "gol de aur" a lui Bierhoff, dupa ce a condus cu 1-0), este antrenorul Mladei Boleslav (locul 4 dupa 29 de etape, cu una inainte de finalul sezonului, cu 55 de puncte; primele trei clasate sunt Sparta - 59p, Liberec 58p si Slavia - 55p). Mlada trage pentru locul doi - calificant in preliminariile UEFA Champions League - sau pentru locul trei - calificant in Cupa UEFA. (MIG)
Arbitraj contestat si la "Poli" II
Reactia sefilor din Banat fata de prestatia brigazii de arbitri la finala Cupei Romaniei nu a fost singura a zilei de sambata. Astfel, dimineata, oficialii lui "Poli" II au acuzat arbitrajul de la meciul cu CSM Rm. Valcea, din etapa a 32-a a seriei a II-a din Liga a II-a. CSM a castigat cu 1-0, cu un gol marcat in minutul 89. "A fost un ofsaid de trei metri!", a clamat antrenorul Iosif Rotariu. Acesta a sarit la tehnicianul valcenilor, Costel Pana, care i-a aplaudat ironic pe spectatori la finalul partidei, cei doi fiind despartiti de interventia jandarmilor! "Poli" II a fost acuzata ca a jucat pentru dacia Mioveni, contracandidata valcenilor la ocuparea locului doi, care asigura promovarea. " Am jucat doar pentru noi, sa castigam!", a spus Rotariu. "Am crezut ca la Timisoara este altceva, dar m-am inselat", a declarat Pana. (MIG)
 Afisari: 242  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  FIFA mintita de FRF    
  Antirasismul a fost amanat pentru Supercupa    1 comentariu
  Iancu: "Finala decisa de escroci!"    
  Cupa ramane in Giulesti    
  Show "made in Banat"    
  Alexa: "Atat putem acum!"    
  "Dubla" McLaren la Monaco    
  Emil Sandoi vizeaza barajul pentru CE 2009    
  Dupa 21 de ani    
  Mutu - al 16-lea gol, Ajax in Liga    
  Debut cu stangul in Euroliga    
  Doliu in atletismul romanesc    
 Top afisari / comentarii 
 Onoarea tarii, spalata (4055 afisari)
 Armata pe faras (3494 afisari)
 Tavalugul Omar (3297 afisari)
 Se naste o lume noua (3135 afisari)
 Pentru cine face partie Traian Basescu? (2722 afisari)
 Romania, succes rasunator la Cannes (459 afisari)
 Democratii ameninta cu motiunea de cenzura, PSD promite guvern stabil in 10 zile (161 afisari)
 "Sepuku" la Ministerul Agriculturii (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01022 sec.