Ziua Logo
  Nr. 3937 de joi, 24 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Coman vrea in finala cupei
Portarul rapidist a declarat ieri ca sunt 50 la suta sanse de a se reface dupa accidentare si de a juca in finala Cupei Romaniei cu "Poli" Timisoara, programata sambata pe Stadionul "Dan Paltinisanu". "Am inceput antrenamentele, dar deocamdata separat, nu cu echipa. In momentul de fata nu pot sa spun ca voi juca pentru ca am pierdut foarte mult si e timpul foarte scurt pentru a-mi reveni din punct de vedere fizic. E greu, dar eu voi face tot posibilul sa imi revin. Sanse eu zic ca sunt 50 la suta sa joc in finala", a spus Coman. Acesta a afirmat ca decizia pe care o va lua depinde de rezultatul finalei Cupei Romaniei si de ramanerea lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a echipei. "Acum imi doresc foarte mult sa ma refac. Ce va fi dupa finala vom vedea, pentru ca deciziile se iau in momentul in care esti calm si lucid, nu acum, cand e presiune",
a adaugat Coman. (MIG)
Sg. Radu s-a inteles cu Hannover
Atacantul lui Energie Cottbus a declarat ca isi doreste sa se transfere la Hannover '96 si ca spera ca cele doua cluburi sa se inteleaga in privinta sumei de transfer, sustine cotidianul "Lausitzer Rundschau". "Imi doresc mult sa joc la Hannover. Eu m-am inteles cu cei de acolo. Sper ca, in zilele urmatoare, si cluburile sa ajunga la un acord privind suma de transfer", a declarat Radu. Potrivit sursei citate, atacantul roman ar urma sa semneze un contract valabil pe trei ani cu Hannover '96. Sergiu Radu a inscris in editia 2006/2007 a campionatului Germaniei 14 goluri si s-a clasat pe locul patru in ierarhia marcatorilor, la egalitate cu Gomez (Stuttgart), Pantelic (Hertha Berlin) si Zidan (Mainz). Celalalt roman de la Energie, Vlad Munteanu, ocupa locul 7, cu 11 goluri, la egalitate cu Takahara, de la Eintracht Frankfurt. Golgeterul campionatului este Theofanis Gekas, de la Bochum, cu 20 de reusite. (MIG)
Ochirosii, dorit de Fiorentina
Mijlocasul stelist ar putea deveni coleg cu Mutu la AC Fiorentina, a anuntat ieri agentia "Calciomercato", citand cotidianul "Il Giornale della Toscana". Sursa citata noteaza ca directorul sportiv al clubului italian, Pantaleo Corvino, il urmareste de mai mult timp pe fotbalistul stelist, iar tratativele se afla intr-un stadiu bun. Ochirosii, in varsta de 18 ani, a venit la Steaua in vara anului 2005 de la Steaua Dunarii Galati, grupare care insa contesta valabilitatea transferului. In apelurile facute la comisiile FRF, Steaua Dunarii Galati a prezentat un contract semnat cu Ochirosii, valabil pana in 2008, in care este specificat faptul ca jucatorul nu poate fi transferat la alta grupare pe perioada junioratului fara acordul clubului. FC Steaua Bucuresti a invocat insa faptul ca Steaua Dunarii Galati nu a inregistrat contractul cu jucatorul in termen de sase luni, iar acesta a devenit astfel nul. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a judecat apelul depus de FC Steaua Dunarii Galati impotriva gruparii Steaua Bucuresti in cazul lui Ochirosii, dar decizia nu a fost inca anuntata. (MIG)
 Afisari: 144  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Steaua merge in Liga Campionilor    
  Viorel Tanase s-a retras cu gol    
  Steaua n-a mai ajuns la Lupeni    1 comentariu
  Craciunescu revine in arbitraj    
  LIGA I - ETAPA A 34-A (ULTIMA)    1 comentariu
  Regulament special pentru "Poli"    
  Steaua ii vrea pe D. Niculae si Contra    
  Andone trebuie sa ia titlul cu CFR    
 Top afisari / comentarii 
 Contul Bahamas (4045 afisari)
 Basescu, seful oligarhiei (3633 afisari)
 Tatuajele Angelinei (2050 afisari)
 Celebritati respinse de Harvard (2035 afisari)
 PSD vrea scaunul lui Tariceanu (2034 afisari)
 Brancusi expus la Moscova (318 afisari)
 Procurorii DIICOT nu pot fi audiati de parlamentari (160 afisari)
 Sunshine (79 afisari)
 Pentru o politica externa a Uniunii in linie cu asteptarile cetatenilor (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00950 sec.