Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Mick Jagger, un sot zgarcit
Jerry Hall a declarat ca fostul sau sot, Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, este destul de zgarcit si ca a dorit intotdeauna ca ea sa se ocupe de toate cheltuielile legate de casa si copii in timpul relatiei lor care a durat 23 de ani. Mama a patru dintre copiii solistului trupei Rolling Stones, Elizabeth, 23 de ani, James, 21 de ani, Georgia, 15 ani, si Gabriel, 9 ani, Hall, sustine ca in ciuda averii sale de sute de milioane de dolari, Mick a refuzat sa plateasca facturile familiei. "Intotdeauna dorea ca eu sa ma ocup de cheltuielile legate de casa si copii, lucru care nu m-a deranjat, cred, din cauza ca aveam bani. Este generos cu cadourile, dar foarte zgarcit cu facturile", a spus Hall. Fostul top model, acum in varsta de 50 de ani, a declarat ca, in ciuda acestor lucruri, Mick Jagger ramane iubirea vietii sale.
"Am avut un divort amiabil, ceea ce este o mare realizare in zilele noastre. Nu prea cred ca mariajele trebuie sa dureze la nesfarsit. Sunt o persoana optimista si sunt dispusa sa accept faptul ca aceste lucruri se intampla din anumite motive", a declarat Hall. "Inca imi place Mick. Emana magnetism pe scena si este un tata grozav", a mai spus Hall. Solistul trupei Rolling Stones, 64 de ani, este cunoscut a fi un mare amator de femei. El are sapte copii cu patru femei diferite. De sase ani are o relatie cu o celebra creatoare de moda, L'wren Scott, 40 de ani.(D.M.V.)
 Afisari: 525  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Eh, casa o tzine ea, el tzine gagicile   de Nababul123
A r h i v a
  Orasul plutitor    2 comentarii
  Avion deturnat de o partida de sex    2 comentarii
  Preselectie "Nationala de Rock"    
  Cer variabil    
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00762 sec.