Ziua Logo
  Nr. 3924 de miercuri, 9 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Stiri pe scurt
Vadim a vorbit o ora cu Tariceanu despre Basescu
Vicepresedintele Senatului, C.V. Tudor, a intarziat ieri la sedinta comisiilor reunite juridica si pentru drepturile omului, in care trebuia sa-si sustina un proiect legislativ, deoarece a vorbit la telefon cu premierul Calin Popescu-Tariceanu mai bine de o jumatate de ora. Liderul PRM si-a cerut scuze de la colegii senatori, aratand ca a vorbit cu premierul liberal despre Traian Basescu, mai precis despre atacurile acestuia din ultima vreme. "Am vorbit despre ceea ce face acest personaj care da vina ba pe mafia rusa, ba pe martieni, despre atacurile foarte stranii din ultima vreme, cu care nici macar eu, ca pamfletar, nu sunt obisnuit", a afirmat in fata senatorilor. (R.G.)
Presedintele UDMR se disculpa
Marko Bela a sustinut ieri ca nu l-a rugat pe Traian Basescu sa intervina la Parchet in legatura cu dosarul sau privind drepturile de autor si ca nu i-a cerut acestuia vreo favoare. "Probabil ca exista si o inregistrare a convorbirilor noastre. Probabil ca se va vedea ca niciodata nu l-am rugat sa intervina pentru mine", a spus Marko Bela, citat de Rompres. Liderul UDMR a afirmat ca, in perioada urmatoare, "se va duce o lupta cu dosare", remarcand ca inceperea urmaririi penale in cazul ministrului comunicatiilor, Zsolt Nagy, a fost demarata in timpul campaniei pentru referendum. Marko a declarat ca are informatii despre deschiderea si a altor actiuni impotriva unor colegi din formatiunea sa politica, acuzatiile vizand faptul ca unii membri din Colegiul UDMR ar fi intervenit pentru ca o serie de administratii locale sa primeasca sprijin de la buget. (A.H.)
Schimb de cadouri
Tinerii social-democrati s-au dus ieri la sediul de campanie al lui Traian Basescu pentru a-i darui acestuia cateva ceasuri. Gestul le-a fost rasplatit pe masura, pedistul Dorel Onaca si consilierul presedintelui-suspendat - Sebastian Lazaroiu -
le-au oferit un gratar si o lada de bere. Presedintele TSD, Nicolae Banicioiu a explicat ca tinerii social-democrati au facut cadou 15 ceasuri pentru a-i aminti lui Basescu de demisia pe care a renuntat sa o mai inainteze. "Vrem sa ii aratam domnului presedinte cat inseamna cinci minute romanesti, adica cinci minute reale. Nu sunt ceasuri de oligarhi, asa cum primeste domnia sa, sunt ceasuri reale. Sunt cadouri de la colegii tineri", a spus Banicioiu. La portile sediului, reprezentantii TSD au fost intampinati de Sebastian Lazaroiu si Dorel Constantin Onaca. Ultimul a venit incarcat cu o naveta cu sticle de bere, un gratar cu mici, precum si o mini-pancarta pe care era scris "Bere pentru MICIiiiii PSD-isti". Reprezentantii TSD au luat doar naveta cu bere, nu si micii, intrucat acestia erau cruzi. (R.A.)
A r h i v a
  Fara probe    23 comentarii
  Spionii romani sunt scumpi si prosti    11 comentarii
  Solutia tranzitorie    1 comentariu
  Maior dezminte interceptarile abuzive    3 comentarii
  Felix acuza PD de campanie murdara    4 comentarii
  Gusa ii critica pe intelectualii lui Basescu    13 comentarii
  Mormantul regelui Irod cel Mare    5 comentarii
  Referendumul la circ, Curtea la lac    1 comentariu
  SUA: Nu luati decizii majore in perioada crizei    5 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Arde-l pe corupt! (4289 afisari)
 Spionii romani sunt scumpi si prosti (3661 afisari)
 Drum bun, domnule Octavian Paler! (2546 afisari)
 Fara probe (2543 afisari)
 Mormantul regelui Irod cel Mare (2385 afisari)
 Legea ANI, adoptata de Senat cu unanimitate (166 afisari)
 Virgil Ardelean inlocuit de la sefia fostei ''Doi si-un sfert'' (115 afisari)
 Demisii la varful ministerului Justitiei (86 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00881 sec.