Ziua Logo
  Nr. 3923 de marti, 8 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Aeroportul Baneasa se inchide
Din 10 mai si pana la sfarsitul lunii iulie, toate cursele aeriene spre si dinspre Bucuresti vor opera de pe Aeroportul International Bucuresti Otopeni "Henri Coanda". Modificarea se datoreaza faptului ca pista de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" din Baneasa intra in reparatii. Cresterea de trafic pe Otopeni, estimata pentru perioada in discutie este de peste 50% (25-26% cresterea traficului operatorilor actuali, 7% crestere produsa de operatorii noi si circa 18% crestere datorata operatorilor transferati de la Baneasa). Astfel, daca in vara anului trecut, in medie, a decolat sau aterizat un avion la fiecare 9 minute, pentru vara lui 2007 intervalul va scadea sub 7 minute. In orele de varf insa, miscarile aeronavelor se deruleaza la intervale care coboara sub un minut. (C.P.)
Familia Stroescu reclama doctorul
Familia Stroescu il va reclama la Colegiul Medicilor pe doctorul de la Centrul Medical Unirea (CMU) care a examinat-o pe Raluca Stroescu in ultima zi de viata, a declarat pentru Mediafax, tatal fostului manager din compania Ernst&Young. "Cred ca acest medic trebuie sa raspunda pentru ca a lasat-o pe Raluca sa plece acasa in starea in care era, abia putandu-se tine pe picioare, dupa ce i-a facut doar o perfuzie. Vrem si noi sa vedem daca, tratata altfel, Raluca ar fi putut avea vreo sansa", a declarat tatal fetei. Stroescu a mai declarat ca, verificand telefonul mobil al fiicei sale, intuieste ca aceasta a murit chiar la cateva ore dupa consultul de la CMU. "Raluca a ajuns acasa cu o masina a companiei in jur de ora 12.30. Masina a lasat-o in fata blocului, insa fetei i s-a facut rau si s-a sprijinit de un gard. Asa a gasit-o portarul blocului, care a ajutat-o sa urce in apartament. A primit un telefon de la o colega, la ora 17.52, a vorbit cu ea, iar apoi, la 18.36, a primit un alt telefon pe care-l astepta, in legatura cu plecarea la Luxembourg, la care insa nu a mai raspuns. Probabil ca undeva intre cele doua telefoane a murit", a spus tatal Ralucai Stroescu. (C.P.)
Delfini esuati la Costinesti
Voluntarii Mare Nostrum au gasit, la sfarsitul saptamanii trecute, doi delfini esuati, in dreptul localitatii Costinesti, informeaza un comunicat de presa al organizatiei. Starea avansata de descompunere a cadavrelor nu a permis identificarea unei potentiale cauze a mortii acestora, precizeaza comunicatul. De la jumatatea lunii aprilie, Mare Nostrum a demarat actiunile de monitorizare in teren a delfinilor esuati pe sectorul Agigea - Vama Veche. Aceasta actiune face parte din activitatile desfasurate sub egida "Anului International al Delfinului", cu sustinerea Danubius Travel Agency, parte a World of TUI. Actiunea are ca scop culegerea de informatii despre populatiile de delfini existente, dar si despre posibilele cauze ale mortii acestora. Monitorizarile de delfini esuati vor continua pana in luna octombrie a acestui an. Pana acum, in acest an au fost semnalate patru cazuri de delfini esuati. (Ionela Chirea)
A r h i v a
  Bata la mate    
  Chiliman schimba chioscurile din Sectorul 1    
  Negociere pentru cancer    
  Sanatatea la control de la 1 iulie    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Razboi fara munitie (4722 afisari)
 Cine nu are interesul revenirii lui Traian Basescu? (3436 afisari)
 Comoara serviciilor secrete (3406 afisari)
 A murit Octavian Paler (3162 afisari)
 Tariceanu se balbaie ruseste (2974 afisari)
 Ministrul Justitiei cere revocarea unui sef din DNA (389 afisari)
 Basescu sustine ca UDMR l-a tradat pentru ca a refuzat sa intervina pentru Marko Bela (177 afisari)
 A fost descoperit mormantului lui Irod cel Mare (171 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00943 sec.