Ziua Logo
  Nr. 3912 de marti, 24 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Sandru martor in "mineriada portocalie"
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, s-a prezentat ieri, in jurul orei 13.30, la Sectia 1 Politie, pentru a depune marturie cu privire la imprejurarile in care Cozmin Gusa a fost atacat la mitingul din 19 aprilie, din Piata Universitatii. La iesirea din sediul sectiei, Lavinia Sandru a declarat ca presedintele PIN nu a cerut daune morale si nici nu va face acest lucru. Scopul lor este sa demonstreze ca actiunea din Piata Universitatii nu a fost una spontana ci una premeditata. De asemenea, ea a sustinut ca la miting au fost adusi in jur de 200 - 300 de mineri din Valea Jiului de catre liderul lor, Marin Condescu. Totodata, vicepresedintele PIN a precizat ca pe langa declaratia pe care le-a dat-o politistilor in acest caz, a adus si un DVD, in care un individ recunoaste ca l-a agresat pe Gusa in Piata Universitatii, pe motiv ca liderul PIN a "luat bani de la stat". Mai mult, protagonistul imaginilor inregistrate sustine ca a avut sarcina sa distribuie editia speciala a cotidianului "Evenimentul Zilei" din ziua
respectiva. (O.R.)
Atacat de urs
Un ofiter SRI din Brasov a fost operat, ieri, de medicii de la Spitalul Judetean din municipiu, dupa ce duminica seara a ajuns la spital cu rani provocate de un urs care l-a atacat in padurea de sub Tampa, transmite Mediafax.Barbatul le-a povestit cadrelor medicale ca iesise la plimbare cu sotia si a incercat sa scurteze drumul de intoarcre, parasind poteca turistica marcata si fiind atacat de un urs dupa ce a parcurs numai cativa metri pe drumul nemarcat. Potrivit medicilor, barbatul a reusit sa se lupte cu ursul si sa scape imediat dupa ce a fost muscat la picior, ajungand singur la spital. "Pacientul avea o plaga adanca la genunchiul drept. A fost operat, iar acum este internat la Sectia de Chirurgie Plastica. S-a luptat cu ursul si a suferit o singura leziune?, a afirmat dr. Dan Grigorescu, medic primar de chirurgie plastica in cadrul Spitalului Judetean Brasov. Conform medicilor brasoveni, interventia a decurs bine, iar barbatul este in afara oricarui pericol, dar va mai fi tinut cateva zile sub observatie. (D.E.I.)
Nou-nascut aruncat in foc
Un nou-nascut a fost gasit mort, ieri dupa-amiaza, abandonat pe un teren agricol incendiat din comuna aradeana Silindia, anchetatorii suspectand un caz de pruncucidere si cautand-o pe mama bebelusului, potrivit Mediafax.Copilul a fost gasit de localnici din comuna, care au incercat sa stinga un incendiu ce a cuprins un teren cultivat cu vita-de-vite. Printre vegetatia arsa, localnicii au descoperit un nou-nascut, infasurat intr-o pereche de pantaloni si o plapuma, care avea urme de arsuri pe corp.Potrivit comisarului Adrian Simos, din cadrul IPJ Arad, este vorba despre o fetita, aparent nascuta la termen. Politistii cred ca mama a incercat sa-si arda copilul pentru a acoperi urmele unei eventuale pruncucideri si astfel a dat foc la vegetatia uscata. Pompierii confirma varianta unui incendiu provocat.In timp ce politistii si procurorii incearca sa o gaseasca pe mama copilului, medicii legisti au ridicat cadavrul, pentru a stabili in ce imprejurari a murit bebelusul, ei constatand, deocamdata, doar ca acesta avea arsuri pe maini si picioare. (D.E.I.)
A r h i v a
  SRI trage de timp    1 comentariu
  Cehii cer dosarul lui Priplata    
  BOR: Parintii copilului fara acte nu sunt calugari    3 comentarii
  Expozitie de armament la Bucuresti    
  Rafuiala cu cutite la barul lui Raducanoiu    
  Bolnav psihic escrocat de un consilier al Avocatului Poporului    
  Posta anti-CEDO    12 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Iubit, demis (6475 afisari)
 Cazul RONCEA (6373 afisari)
 Basescu incaiera PD (4482 afisari)
 Cazul Roncea (3981 afisari)
 Colegilor mei din presa: Nu imi dau demisia! (3695 afisari)
 In cazul invalidarii referendumului, Parlamentul va decide calea de urmat (619 afisari)
 Premii pentru toata lumea (191 afisari)
 Valentin Ceausescu interogheaza Muzeul National de Arta (119 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00946 sec.