Ziua Logo
  Nr. 3909 de vineri, 20 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Nu figuratie, joaca!
In acest sfarsit de saptamana (20-22 aprilie), usile Facultatii de Teatru a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" sunt deschise, a-XI-a oara. Evenimentul "Usi deschise" isi propune sa reflecte activitatea studentilor - actori, regizori, scenografi, coregrafi si critici de teatru - prin intermediul unor ateliere de creatie. "Nu face figuratie, joaca pe bune!", sub acest slogan propun organizatorii o formula interactiva de relationare cu publicul prin intermediul workshopurilor si al demonstratiilor conduse de profesorii facultatii si de invitatii lor. (L.I.)
Forma, culoare, timp
Corneliu Antim, Vlad Ciobanu, Ionel Cojocariu, Dumitru Ioan Cozma, Petru Alexandru Galai, Traian Moldovan, Stefan Pelmus, Dorel Petrehus, Ion Anghel Negrean, Vasile Pop-Negresteanu, Valer Sasu si Ion Salisteanu sunt artistii care expun, incepand de azi, la Galeria Apollo. Sunt etalate lucrarile participantilor la simpozionul de arta contemporana "Forma.Culoare.Timp", organizat de Primaria orasului Negresti-Oas, Casa de Cultura Negresti-Oas, in colaborare cu Muzeul Tarii Oasului si Uniunea Artistilor Plastici din Romania. Vernisajul (orele 17.00), la care va vorbi criticul Corneliu Antim, este insotit de lansarea albumului trilingv (romana, franceza, engleza) "Forma. Culoare. Timp". (L.D.)
Jazz musik
Pianistul Harry Tavitian va da o cantare azi, in duet cu saxofonistul Wolfgang Puschnig, la Institutul Cultural Roman din Viena.
A r h i v a
  Istoria care nu se invata nicaieri    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Pariul meu a fost castigat (5628 afisari)
 Vin la Cotroceni! (5183 afisari)
 Tin pariul lui Sorin Rosca Stanescu! (3674 afisari)
 "Va voi spune adevarul acestei guvernari" (3346 afisari)
 Confesiunile ucigasului de la Virginia Tech (3212 afisari)
 19:00 (953 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.