Ziua Logo
  Nr. 3904 de sambata, 14 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Si Olivia Newton John are o fiica anorexica
-- Cantareata de origine australiana Olivia Newton John este extrem de ingrijorata de starea sanatatii fiicei sale, Chloe Lattanzi, in varsta de 21 de ani, care este anorexica si care, in ciuda eforturilor depuse de medici si alti specialisti in nutritie, nu a reusit sa ia in greutate nici macar un gram.
Chloe recunoaste si ea ca are probleme de sanatate, dar precizeaza ca nu se simte deloc stanjenita din pricina acestui fapt. "Incerc sa fac insa ceva in aceasta privinta. Am foarte mare grija de mine, chiar daca nu pot spune ca sunt genul care mananca cate o pizza in fiecare zi. Fac eforturi pentru a lua in greutate, iar asta se va vedea cu certitudine intr-o buna zi", a declarat tanara pentru o publicatie australiana.
Chloe a dezvaluit ca tulburarea alimentara de care sufera are legatura directa cu o serie de evenimente tragice care au marcat destinul familiei sale. In 1992, mama sa a fost diagnosticata cu cancer la san, iar la scurt timp parintii sai au devenit faliti. Anul urmator, tatal sau Matt Lattanzi a divortat de Olivia Newton John. In urma cu doi ani, sanatatea tinerei a primit o alta lovitura dupa disparitia in conditii misterioase a iubitului mamei sale de lunga durata Patrick McDermott, in timpul unei partide de pescuit. Referindu-se la problemele fiicei sale, Olivia Newton John a precizat cu amaraciune: "cred ca nici un specialist de pe aceasta planeta nu poate face prea mare lucru daca parintii nu-i sunt alaturi copilului lor, nu-i acorda toata dragostea si protectia de care are nevoie in aceste clipe atat de cumplite". (Camelia CIOBANU)
 Afisari: 1360  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Topul celor mai costisitoare divorturi    1 comentariu
  A inceput Rapsodia Feminitatii    
  Frumos, in general    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Stie Basescu pentru cine lucreaza? (4351 afisari)
 Mitul marelui jucator (3654 afisari)
 SIE il vrea pe Ohanesian dupa gratii (3011 afisari)
 Oleoductul lui Putin si razboiul energetic din Balcani (2159 afisari)
 Alba-neagra Vodafone (1590 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00760 sec.