Ziua Logo
  Nr. 3904 de sambata, 14 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Topul celor mai costisitoare divorturi
-- Fostul baschetbalist Michael Jordan, veteranul muzicii rock Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones si regizorul american Steven Spielberg se numara printre celebritatile ale caror divorturi au fost cele mai costisitoare din ultimii 25 de ani, informeaza revista Forbes.
Michael Jordan si sotia sa Juanita
Lista celor mai costisitoare divorturi din ultimii 25 de ani este ocupata aproape in exclusivitate de barbati celebri care au fost nevoiti sa plateasca o pensie alimentara substantiala fostelor sotii. Printre exceptiile de la aceasta regula se numara actrita Kirstey Alley si cantareata Janet Jackson care au fost nevoite sa plateasca sume mari de bani fostilor soti. Divortul care are loc in prezent intre jucatorul de baschet Michael Jordan si sotia sa Juanita, dupa o casatorie de 18 ani, ar putea deveni cel mai scump din istorie pentru ca Jordan a castigat mare parte din avere in timpul mariajului sau. Juanita ar putea castiga in urma divortului 150 de milioane de dolari astfel incat Jordan se situeaza cu aceasta suma pe primul loc in top. Regizorul Steven Spielberg, ocupantul locului al treilea, a fost nevoit sa-i plateasca fostei sale sotii, actrita Amy Irving, 100 de milioane de dolari. Regizorul a castigat, doar anul trecut, 332 de milioane de dolari si are o avere estimata la suma de trei miliarde de dolari. Solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, ocupantul locului al zecelea in top, care s-a despartit in 1999, i-a platit top modelului Jerry Hall intre 15 si 25 de milioane de dolari. Fosta producatoare de televiziune Marcia Murphey a obtinut in urma divortului 150 de milioane de dolari, jumatate din averea sotului sau, cantaretul Neil Diamond, cu care a fost casatorita timp de 25 de ani. Diamond s-a situat pe locul al doilea in acest top.
Amy Irving si Steven Spielberg
Mai multi ocupanti ai primelor zece locuri din topul celor mai costisitoare divorturi s-au recasatorit intre timp: Spielberg si-a unit destinul cu starul din "Indiana Jones", actrita Kate Capshaw, in timp ce Kevin Costner s-a recasatorit in 2004 cu Christine Baumgartner, mai tanara cu 20 de ani decat el. Pe locul al noualea in top s-a situat cantaretul american Lionel Richie, care a divortat de fosta sa sotie, Diane, in 2004. In cererea de divort, aceasta a dat detalii despre stilul luxos de viata pe care l-a dus cuplul. Printre cererile sale: pensie lunara pentru schimbarea garderobei (15.000 de dolari), pentru manichiura, masaj si alte tratamente de intretinere corporala (50.000 de dolari), pensie anuala de 20.000 de dolari pentru chirurgie plastica si un bonus de 20 de milioane de dolari. Actorul american Michael Douglas a incheiat o intelegere cu fosta sa sotie, Diandra, in valoare de 45 de milioane de dolari si a fost nevoit sa-i cedeze acesteia doua case, in Beverly Hills si, respectiv, Mallorca. Cei doi, care ocupa locul al optulea in top, au fost casatoriti timp de 21 de ani, iar Diandra a cerut divortul din cauza "infidelitatii si a dependentei de alcool a actorului". Regizorul filmului "Titanic" James Cameron si actrita Linda Hamilton au incheiat o intelegere financiara de 50 de milioane de dolari, dupa o casatorie care a durat doar 18 luni. Cuplul ocupa locul al saptelea in acest top. Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, si Heather Mills ocupa locul al saselea in acest top, desi divortul celor doi nu s-a pronuntat. Pe locul al cincilea in top s-a situat Kevin Costner si Cindy Silva, care au incheiat o intelegere financiara in valoare de 80 de milioane de dolari prin care au pus capat unei casatorii care a durat 16 ani. Pe locul al patrulea in topul celor mai costisitoare divorturi s-au situat actorul "Indiana Jones" Harrison Ford si Melissa Mathison care au divortat dupa 21 de ani de casatorie. Mathison a obtinut 85 de milioane in urma divortului si o parte din veniturile viitoare ale starului din filmele pe care acesta le-a facut in timpul casatoriei. (D.M.)
 Afisari: 465  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Stai sa-l vedem pe Abramov...   de Nababul123
A r h i v a
  Si Olivia Newton John are o fiica anorexica    
  A inceput Rapsodia Feminitatii    
  Frumos, in general    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Stie Basescu pentru cine lucreaza? (4351 afisari)
 Mitul marelui jucator (3654 afisari)
 SIE il vrea pe Ohanesian dupa gratii (3011 afisari)
 Oleoductul lui Putin si razboiul energetic din Balcani (2159 afisari)
 Alba-neagra Vodafone (1590 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01000 sec.