Ziua Logo
  Nr. 3903 de vineri, 13 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
PLD preia modelul democratilor
Partidul lui Theodor Stolojan a anuntat si el ca are de gand sa-si faca un "guvern din umbra", dupa ce si democratii au anuntat acelasi lucru. Anuntul a fost facut de vicepresedintele PLD, Florin Popescu, potrivit caruia Executivul din urmbra va fi format pe structura comisiilor din partid. Popescu a adaugat ca orice partid de opozitie ar trebui sa aiba un "guvern din umbra". "Comisile pe domenii din cadrul partidului vor elabora programe sectoriale si ne vor furniza rezerva de cadre pentru viitoarea guvernare. La fel a procedat domnul Stolojan in PNL intre 2002 si 2004, iar majoritatea celor care au activat in comisii au intrat in structurile deconcentrate si la nivel guvernamental", a mai spus liderul PLD Dambovita. (C.E.)
Boc: PNL e groparul Aliantei
Liderul PD, Emil Boc, a sustinut ieri ca PNL este groparul Aliantei D.A., pe care a distrus-o politic, democratii urmand sa duca mai departe valorile Aliantei. "PNL a distrus politic Alianta DA. Este un lucru pe care il vede toata lumea si il intelege. Prin cooptarea, practic, la guvernare a PSD si inlaturarea PD, PNL a distrus proiectul politic al Aliantei", a spus Boc, dupa sedinta Colegiului Director al democratilor. Seful democratilor a adaugat ca PD va ramane raportat la agenda cetateanului, pentru ca este vorba despre soarta Romaniei in joc "si nu despre soarta unui prim-ministru care se gandeste si razgandeste in permanenta, si, mai nou, tradeaza cu zambetul pe fata". Boc a mai spus ca Alianta nu mai exista din punct de vedere politic, "iar juridic este o chestiune formala, de constatare in instanta". (C.E.)
Geoana: Nu colaboram cu PD
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca democratii sunt in continuare la guvernare, datorita celor aproape 3000 de posturi din administratie si a sustinut ca PD este un partid nereformat, cu lideri corupti. PD este "un partid nereformat, corupt, fara lideri, fara ideologie, un partid oportunist care incearca sa pescuiasca in ape tulburi", a afirmat Geoana. Intrebat cum vor colabora in opozitie PSD si PD, Geoana a raspuns: "Nu avem ce colabora in opozitie cu PD, un partid nereformat, plin de lideri corupti, un partid care si-a pus pe frontispiciu veninul impotriva noastra. Are un purgatoriu de parcurs mai intai". (D.I.)
 Afisari: 268  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  PD intra in umbra    1 comentariu
  Berceanu e ingrijorat de soarta PD    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Cu sau fara Traian (3930 afisari)
 Provocarea (2961 afisari)
 Daci in Britania? (2656 afisari)
 Miliardari la braconaj (2605 afisari)
 Viata in afara legii (2469 afisari)
 ''A venit timpul ca Basescu sa plateasca'' (471 afisari)
 Moscova ameninta cu anchetarea penala a lui Boris Berezovski (79 afisari)
 Ministrul Apararii consulta aliatii pentru retragerea din Irak (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00909 sec.