Ziua Logo
  Nr. 3903 de vineri, 13 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Reporteri agresati de primar
Un cameraman si un reporter al televiziunii Realitatea au fost bruscati si injurati ca la usa cortului de primarul din Giurgiu, la sedinta Consiliului Local de ieri. Edilul giurgiuvean impreuna cu unul din consilierii sai au fost deranjati de faptul ca echipa de filmare a Realitatii incerca sa obtina niste reactii referitoare la actele pe care Consiliul Local Giurgiu le-a emis in ultima perioada. (D.E.I)
Explozie la fabrica de acetilena
Doua persoane au fost ranite in urma unei puternice explozii produse ieri dimineata, la fabrica de acetilena din Bucuresti. Un barbat in varsta de 27 de ani si altul de 43 de ani au suferit mai multe plagi si intepaturi, in urma unor deflagratii produse la o statie de incarcare a buteliilor de oxigen, din incinta fabricii. La fata locului au fost trimise importante dispozitive de pompieri si Politie, iar cei doi raniti au fost imediat preluati de Serviciul de Ambulanta. Ambii se afla acum in afara oricarui pericol. Directorul executiv al firmei unde a avut loc explozia, a apreciat ca deflagratia a fost cauzata "de un defect al unei butelii aflate la incarcat", fiind exclusa o greseala a operatorilor sau o defectiune a instalatiei de umplere. Primaria Sectorului 4 a cerut Comandamentului de aparare civila de la nivel local sa evalueze cauzele care au dus la producerea accidentului. (A.G.)
Morris mai asteapta o saptamana
Curtea de Apel Bucuresti a stabilit, ieri, pentru 18 aprilie, termenul pentru judecarea cererii FBI de extradare a cetateanului american Michael Morris, acuzat de deturnarea unor fonduri destinate Irakului. Instanta a adus la cunostinta faptul ca au sosit actele oficiale de la autoritatile americane privind predarea lui Morris, iar avocatii acestuia au cerut un termen pentru pregatirea apararii. Cetateanul american a fost arestat la Bucuresti, la solicitarea autoritatilor din SUA, si a fost trimis in judecata la 1 februarie, alaturi de alti patru cetateni americani, pentru spalare de bani si administrare de contracte fictive incredintate de Autoritatea Provizorie a Coalitiei din Irak. (A.G.)
 Afisari: 202  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Morar se converseaza cu inculpatul Basescu    1 comentariu
  Afaceri imobiliare pe bani publici    1 comentariu
  Razbunare pentru biletelul Alro    1 comentariu
  Ministrul Chiuariu nu se vrea Robin Hood    5 comentarii
  Tweety si Gogoasa cercetati in libertate    
 Top afisari / comentarii 
 Cu sau fara Traian (3930 afisari)
 Provocarea (2961 afisari)
 Daci in Britania? (2656 afisari)
 Miliardari la braconaj (2605 afisari)
 Viata in afara legii (2469 afisari)
 ''A venit timpul ca Basescu sa plateasca'' (471 afisari)
 Moscova ameninta cu anchetarea penala a lui Boris Berezovski (79 afisari)
 Ministrul Apararii consulta aliatii pentru retragerea din Irak (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00838 sec.