Ziua Logo
  Nr. 3903 de vineri, 13 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Bursa locurilor de munca
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza vineri, 20 aprilie 2007, o noua editie a "Bursei generale a locurilor de munca". Actiunea se realizeaza sub egida "Anul 2007-Anul European al Egalitatii de Sanse pentru Toti" si va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic-Petru Maior din bulevardul Timisoara nr.6, Sector 6. Pana in acest moment si-au anuntat participarea 80 de agenti economici cu o oferta de 1700 locuri de munca. Structura ofertei locurilor de munca in functie de nivelul studiilor este: studii superioare - 201; studii medii - 431; muncitori calificati - 890; muncitori necalificati - 178. Ofertele de locuri de munca ale agentilor economici se primesc pana la data de 18 aprilie la sediul A.M.O.F.M. Bucuresti precum si la sediile Agentiilor de sector. (C.S.)
Negoita are 15 parcuri noi
Primarul Liviu Negoita a reusit in acest an sa amenajeze inca 15 noi parculete si locuri de joaca pentru copii, in cadrul Programului de reabilitare a domeniului public si a spatiilor verzi din Sectorul 3 al Capitalei. Acestea sunt situate in Bd. Theodor Pallady bl. U28, Bd. N. Grigorescu bl. B3 bis, Str. Simbolului nr. 11 si la bloc 1, Str. Anastasie Panu bloc D1, Str. Rarau bloc V69, Drumul Murgului bloc 54 si bloc 53, Intr. Badeni bloc T6, Intr. Muncii bloc M8, Str. Lucretiu Patrascanu bloc Y1, Str. Gura Ialomitei bloc H28, Str. Barajul Uzului bloc 16, Str. Carbunesti bloc V15 si Str. Jean Steriadi bloc V1-V5. "Reamintesc locuitorilor Sectorului 3 ca pot solicita amenajarea domeniului public, la dispeceratul non-stop telefon 9854, sau pe site-ul www.sector3 primarie.ro sectiunea Mediul curat conteaza", ne-a precizat edilul Sectorului 3. (M.S.)
RADET ne lasa caldura noaptea
Conducerea RADET a anuntat, ieri, ca a intrerupt furnizarea de energie termica pe timpul zilei inca de la 10 aprilie, astfel ca mai furnizeaza agent termic doar noaptea, si in functie de temperaturile exterioare. In utimele nopti, temperaturile exterioare nu au depasit 10 grade Celsius. Asociatiile de proprietari care nu doresc sa beneficieze de energie termica nici pe timpul noptii pot inchide vana aflata la nivelul contorului de energie termica de la baza scarii blocului, dupa ce anunta sectia RADET careia ii sunt arondati. Potrivit conducerii RADET, oprirea furnizarii de energie termica este accesibila tuturor administratorilor de asociatii odata cu finalizarea contorizarii in Bucuresti, la nivel de bransament. De altfel, RADET a anuntat ca, in blocurile unde sunt instalate repartitoare de costuri la nivel de apartament, reglajul consumului de energie termica este cu atat mai facil si la indemana proprietarilor, prin manevre directe asupra robinetelor termostatice. (Magda SEVERIN)
Ontanu cu ochii pe caini
Primarul Neculai Ontanu organizeaza, incepand de astazi, actiuni de sanctionare a proprietarilor de animale de companie care nu respecta legislatia in vigoare privind strangerea dejectiilor aruncate pe domeniul public. Echipe ale Politiei Comunitare Sector 2 se vor deplasa in mai multe zone pentru depistarea si amendarea contraventionala a celor care isi plimba patrupedele in locuri publice si nu fac curatenie in urma lor. Operatiunea face parte din programul de protectie a mediului inconjurator elaborat de catre primarul Neculai Ontanu si care prevede, printre altele, organizarea mai multor controale pentru sanctionarea celor care distrug mediul inconjurator prin diverse mijloace, plantari masive de material dendrologic in zonele verzi si eradicarea depozitelor de deseuri de pe domeniul public. (M.S.)
 Afisari: 168  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Case de la naftalina    1 comentariu
  Inscrierea elevilor in clasa I    
  Pacuraru vrea sa faca birocratia mai suportabila    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Cu sau fara Traian (3930 afisari)
 Provocarea (2961 afisari)
 Daci in Britania? (2656 afisari)
 Miliardari la braconaj (2605 afisari)
 Viata in afara legii (2469 afisari)
 ''A venit timpul ca Basescu sa plateasca'' (471 afisari)
 Moscova ameninta cu anchetarea penala a lui Boris Berezovski (79 afisari)
 Ministrul Apararii consulta aliatii pentru retragerea din Irak (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00924 sec.