Ziua Logo
  Nr. 3903 de vineri, 13 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Oprita la Dinamo!
-- Fotbalistul legitimat pana in vara la Steaua a semnat un contract pe patru ani cu gruparea rivala, desi el sustine ca nu a ajuns la un acord cu "cainii" * "Nu l-am mai dorit la Steaua", explica Gigi Becali
Daniel Oprita isi incheie intelegerea cu Steaua la vara si cum nimeni din Ghencea nu i-a propus continuarea colaborarii, a ales sa mearga din sezonul viitor la Dinamo, acolo unde a fost dorit insistent de catre Mircea Rednic. Ciudat este faptul ca fotbalistul nu recunoaste faptul ca si-a pus semnatura pe contractul cu "cainii", desi clubul din Stefan cel Mare a anuntat evenimentul pe site-ul oficial, iar LPF a confirmat inregistrarea transferului. O explicatie ar fi teama lui Oprita de suporterii din Ghencea, care l-ar putea "pedepsi" pentru ca a ales rivala traditionala. Cunoscuta fiind rivalitatea dintre cele doua cluburi si mai ales dintre suporteri, ramane de vazut cum va fi primit jucatorul poreclit "Dinel" in "Groapa", desi nu a intrat niciodata pe lista fotbalistilor iubiti cu ardoare in Ghencea. Interesant este ca si sosirea lui Oprita in Ghencea, in vara lui 2002, a fost cu scandal, Gigi Becali si Dinel Staicu razboindu-se aproape o jumatate de an pentru acest jucator.
"Acum sarbatorim perfectarea transferului lui Daniel Oprita. Am inregistrat acest transfer la LPF. Este o mare lovitura pentru ca Oprita este un jucator foarte bun, de care Dinamo avea nevoie. Domnul Profesor (n.r. Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo) si l-a dorit foarte mult pe Oprita", a declarat ieri la pranz Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo. "Nu este adevarat! Am discutat ceva, au fost niste discutii, dar... Astept sa ma fac bine. Nu semnez deocamdata. De ce au spus cei de la Dinamo ca am semnat? Poate ma doresc foarte mult. Nu stiu, au zis si ei asa. Credeti-ma, eu stiu mai bine!", a contrat Oprita intr-o declaratie pentru Mediafax. Fotbalistul se afla in prezent in ultima faza a refacerii sale dupa o accidentare grava suferita in decembrie, urmata de o operatie la Bologna, iar decizia sa de a nu mai evolua in acest sezon confirma faptul ca fie i s-a comunicat dinspre conducerea Stelei ca nu mai intra in planurile de viitor, fie se teme de fanii ros-albastrilor. "Stiu ca a semnat cu Dinamo, foarte bine. Ce daca se duce la Dinamo? E singurul caruia nu i-am prelungit contractul, ca nu mai aveam nevoie de el. Dupa accidentarea asta n-o sa mai fie la fel, o sa vedeti ca n-o sa mai joace fotbal niciodata, asta e parerea mea. Noi nu l-am mai dorit la Steaua, ce sa intareasca pe Dinamo...", a comentat si Gigi Becali. Stirea transferului a fost confirmata si de catre LPF. "Contractul a fost inregistrat, e si semnatura jucatorului, bineinteles. Dar asta nu inseamna ca e si legitimat. El e in ultimele sase luni de contract si putea sa semneze cu orice echipa. Contractul este operabil de la 1 iulie", a spus Valentin Alexandru, secretarul general al LPF. De partea jucatorului, care probabil i-a cerut sa pastreze discretia, s-a aflat si Mircea Rednic, antrenorul care l-a dorit mult pe Oprita si la Craiova, si la Dinamo. "Nu ma intereseaza ce declara conducerea. Daca e adevarat ca Oprita a semnat cu Dinamo, asta e foarte bine. E un jucator bun, valoros, pe care eu mi l-am dorit inca de cand eram la Craiova. Eu nu am cerut conducerii nici un jucator pana in vara. Am facut intr-adevar o lista foarte mare cu jucatori pe care-i doresc din vara, dar acum nu am cerut nimic", a spus Rednic.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Liga se muta in Insula    
  Real scoate 80 de milioane pentru C. Ronaldo    1 comentariu
  Rapid - Dinamo in Giulesti, fara spectatori    
  Dinamo trece la futsal    
  Iuliu Muresan accepta arbitri straini cu Steaua    
  LIGA I - ETAPA A 26-A    
 Top afisari / comentarii 
 Cu sau fara Traian (3930 afisari)
 Provocarea (2961 afisari)
 Daci in Britania? (2656 afisari)
 Miliardari la braconaj (2605 afisari)
 Viata in afara legii (2469 afisari)
 ''A venit timpul ca Basescu sa plateasca'' (471 afisari)
 Moscova ameninta cu anchetarea penala a lui Boris Berezovski (79 afisari)
 Ministrul Apararii consulta aliatii pentru retragerea din Irak (71 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00962 sec.