Ziua Logo
  Nr. 3898 de joi, 5 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gimnastii sub tratament anti-scarlatina
Toti componentii lotului olimpic de gimnastica, plus antrenorii acestora, membrii ai familiilor lor, dar si din conducerea FR Gimnastica se afla sub tratament cu antibiotice impotriva scarlatinei, dupa ce Robert Stanescu (foto) a fost diagnosticat la finalul saptamanii trecute cu aceasta boala. Secretarul general al FRG, Mircea Apolzan, a negat faptul ca Stanescu ar fi contactat boala de la prietena sa, Catalina Ponor, care a suferit de scarlatina.
Apolzan a declarat ca Stanescu a observat eruptia de pe piele imediat dupa incheierea concursului de verificare organizat la finalul saptamanii trecute. "Cand s-a dezbracat dupa concurs, aparuse deja eruptia. L-am transportat la Spitalul de Boli Contagioase <<Victor Babes>>, unde a fost diagnosticat cu scarlatina si a ramas internat. Desi am anuntat Directia de Sanatate Publica, reprezentantii acesteia au venit la sala si in hotelul unde locuieste Robert abia luni. S-a facut dezinfectie si speram sa nu apara si alte cazuri. Am luat masurile de rigoare, astfel ca toti gimnastii, corpul tehnic, chiar sotiile lui Dragulescu si Suciu, si copiii lor, plus cei care am asistat la concurs, sa intram sub tratament cu antibiotice timp de o saptamana. Si eu sunt sub tratament!", a declarat Apolzan, care a mai afirmat ca pericolul transmiterii bolii este mare si in hotelul din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu".
"Robert locuieste acolo, alaturi de alti sportivi din loturile nationale. Am anuntat pe toata lumea, acum depinde de fiecare medic ce masuri va lua", a comentat Apolzan. "Robert este bine acum, are o forma mai usoara de scarlatina, la fel cum a avut si Catalina Ponor, dar nu se pune problema sa fi luat boala de la ea", a incheiat Apolzan. (MIG)
 Afisari: 354  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Fara Ponor la Europene    
  Seara magica pentru Liverpool    2 comentarii
  Mutu urmarit la Milano    1 comentariu
     
  Dica in tribuna cu Dinamo    
  Jiul retrogradat de Duru    
  Memoriu impotriva lui Penescu    
  LIGA I - ETAPA A 25-A    
 Top afisari / comentarii 
 Ce este un partid de dreapta (4744 afisari)
 Cosmar in doi (3358 afisari)
 Sansele celui de-al doilea Guvern Tariceanu (1826 afisari)
 Mostenirea Macovei (1698 afisari)
 Parlamentul pe Hayssam (1585 afisari)
 Faptele presedintelui, neconstitutionale, dar nu atat de grave (228 afisari)
 Agentia secreta (The Good Shepherd) (80 afisari)
 Si Ucraina, la mana Curtii Constitutionale (38 afisari)
 Tiraspolul inaspreste legile sigurantei dupa modelul rus (34 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.