Ziua Logo
  Nr. 3891 de miercuri, 28 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Dinamo a pierdut la Campina
Dinamo a fost invinsa ieri dupa - amiaza in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de catre FCM Campina (locul 13 in seria I a Ligii a II-a), intr-un meci amical. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 66 de Dumitru. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a inceput partida cu urmatoarea formula de echipa: Romanovs - Homei, Moti, Nitu, Musat - Alexe, Pastor, Vranjkovic, Balace - Lemnaru, Mendy.
Dupa pauza, tehnicianul liderului Ligii I a folosit urmatorul 11: Matache - Scarlat, Craciun, Moti (Florea), Rata - Mihai, Gojnean, Moise, Busca - Szabo, Paun. La partida au asistat aproximativ 5000 spectatori. (B.G.)
Poli se desparte de extracomunitari
Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a declarat ca este posibil ca din vara clubul sau sa fie nevoit sa se desparta de cativa jucatori extracomunitari.
"Indiferent cine va fi antrenor, daca va fi sa fie domnul Dusan Uhrin jr, sau orice alt antrenor, la Poli Timisoara este un lot valoros si nu este nevoie de interventii masive asa cum s-a intamplat in cazul tehnicienilor precedenti. Punctual s-ar putea sa fie nevoie de anumite schimbari. S-ar putea, de exemplu, sa fim nevoiti sa ne despartim de 2-3 extracomunitari. Aici pot interveni schimbari chiar contra vointei noastre, caci toti cei pe care ii avem acum in lot sunt foarte valorosi, dar din campionatul viitor vom fi limitati din acest punct de vedere. In afara problemei extracomunitarilor, va fi greu ca cineva sa aduca jucatori peste valoarea celor ce sunt deja in lotul nostru", a spus Marian Iancu. (B.G.)
Patrascu laudat in Italia
Site-ul goal.com a scris ca mijlocasul Bogdan Patrascu este un jucator de clasa superioara, dupa prestatia avuta in partida pe care, Piacenza, a castigat-o luni pe teren propriu cu scorul de 5-1 cu Mantova, in etapa a 29-a din Serie B. "Patrascu este regizorul echipei. Lumineaza jocul Piacenzei cu pasele sale de peste 50 de metri. Romanul este un jucator de calitate superioara", a scris sursa citata, care i-a acordat nota 7 mijlocasului roman. In urma acestei victorii, Piacenza a urcat pe locul doi in clasamentul ligii secunde din Italia, cu 50 de puncte, la cinci puncte in urma liderului Juventus Torino. (B.G.)
Maradona pe marele ecran
"Maradona, mana lui Dumnezeu", pelicula realizata de cineastul italian Marco Risi, care are ca subiect viata fotbalistului, va rula de vineri in cinematografele din Italia.
Rat in atentia lui Newcastle
Conform presei engleze, fundasul stanga de la Sahtar este dorit de "cotofene", fiind "o optiune mai ieftina decat olandezul Emanuelson".
A r h i v a
  Cad recordurile la CM    
  Mondial ratat la Melbourne    
  PRELIMINARII    
  Mititelu a blocat primele    1 comentariu
  Pas de voie    
  Sandu cere concentrare    1 comentariu
  PRELIMINARII    
  Chivu poate pleca de la Roma    
 Top afisari / comentarii 
 DEMERSUL PACEPA (9478 afisari)
 Comisia Europeana face praf taxa de prima inmatriculare (4443 afisari)
 Viitorul Partid Democrat (4367 afisari)
 Noul Guvern (4212 afisari)
 Amor ghebos (1837 afisari)
 Alianta DA mai supravietuieste o zi (235 afisari)
 Penalizare din salariu pentru fuga lui Hayssam (151 afisari)
 CSAT cu scantei (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01049 sec.