Ziua Logo
  Nr. 3889 de luni, 26 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
S-au aflat rezultatele autopsiei Annei Nicole Smith
Supradoza si septicemie
-- Doua tabloide britanice sustin ca au rezolvat misterul mortii Annei Nicole, publicand rezultate ale autopsiei cu o zi inainte ca acestea sa fie facute publice. De asemenea, tabloidele au publicat si "jurnalul" ultimelor zile ale vedetei, care este concludent pentru ancheta in desfasurare. Medicul Joshua Perper din Broward County, Florida si seful Politiei din Seminole, Charlie Tiger, au programat pentru astazi, o conferinta de presa in care sa anunte verdictul oficial al autopsiei si nu au comentat articolele aparute in tabloide.
Anna si fiul sau
Ziaristii britanici de la The Enquirer sustin ca Anna Nicole facuse septicemie din cauza unui ac nesterlizat, iar infectia era atat de grava, incat vedeta ar fi murit oricum, chiar daca nu ar fi luat supradoza de sedative.
Contrar tuturor speculatiilor, conform rezultatelor testelor aflate de ziaristii britanici, Anna Nicole nu avea in sange, in momentul mortii, nici metadona si nici alte calmante, asa cum se speculase.
Astfel, tabloidul The Enquirer sustine ca, cu trei zile inainte de deces, pe cand plecase din Bahamas catre Florida, Annei i s-a facut in fesa stanga o injectie. Testele nu au relevat despre ce substanta ar fi fost vorba.
"In timp ce se afla in avion pentru a ajunge la Miami, Anna Nicole a acuzat dureri in zona unde ii fusese facuta injectia, abcesul fiind deja format. Acul nu fusese sterlizat. Durerea era din ce in ce mai acuta, iar abcesul crestea foarte rapid" a declarat o sursa apropiata cazului.
De la Miami, Anna Nicole si iubitul sau, avocatul Howard K. Stern, au calatorit catre Hollywood. Insa vedeta deja suferea dureri ingrozitoare, si facuse si febra mare.
Cand au ajuns la Hotelul Seminole Hard Rock & Casino, Anna Nicole avea deja febra 41.
Din nefericire, vedeta contactase si un alt virus, care provoaca gastroenterita, si care i-a declansat o serie de probleme intestinale.
In acel punct, atat Anna Nicole, cat si anturajul ei, au facut o greseala care s-a dovedi a fi fatala: vedeta nu a vrut sa se duca la spital, iar anturajul ei nu a reusit sa o convinga. Daca s-ar fi dus la medic, Anna Nicole ar fi scapat cu viata.
In loc de o vizita la spital, vedeta, ajutata de apropiatii ei, a facut o baie rece, cu gheata, care era menita sa-i scada febra, a luat pe cale orala un antibiotic - ciprofloxacin, precum si ceva medicamente contra racelii.
Pe masura ce infectia provocata de acul nesterilizat ii inainta in corp, Anna a inceput sa se simta tot mai rau: a inceput sa vomite, i s-a declansat o diaree severa si nu a mai putut urina.
La data de 6 februarie, vedeta a stat toata ziua in pat, si, din cauza faptului ca voma si se ducea tot timpul la toaleta, a devenit foarte deshidratata.
O zi mai tarziu, parea ca se simte mai bine, dar nu era asa. "In continuare voma si avea diaree. Si-a petrecut in continuare toata ziua in pat, iar abcesul a continuat sa creasca. Avea dureri foarte mari, si dorea macar sa poata dormi" a declarat aceeasi sursa apropiata vedetei.
Aceasta a reprezentat ultima greseala fatala. In decursul noptii, chinuita de dureri, Anna a luat mai multe sedative foarte puternice. Doza de medicamente a fost foarte mare, iar Anna nu s-a mai trezit niciodata.
O asistenta medicala a gasit-o pe aceasta fara suflare in jurul orei 1,30 p.m. iar la 2:49 p.m., Anna Nicole Smith a fost declarata moarta.
Conform analizelor preliminare, Anna Nicole ar fi murit de septicemie, declansata de injectia facuta cu acul nesterilizat. Cu toate acestea, analizele mai aprofundate au relevat faptul ca starul a murit din cauza supradozei de sedative.
Somniferele pe care le luase pot crea probleme de respiratie, mai ales in cazul unei persoane foarte bolnave cum era Anna, si, in doza mare, pot fi fatale.
Medicii legisti au mai constatat de asemenea ca vedeta avea multe urme de injectii in fese.
Monica BICA 
 Afisari: 2931  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
cine a facut injectia?   de beatle-maniacul
A r h i v a
  Chef de pomina pentru Printul Harry    4 comentarii
  Vreme variabila    
 Top afisari / comentarii 
 Ultimatum fals (3947 afisari)
 S-a gasit originalul cererii lui Bucsaru catre Basescu (3039 afisari)
 Supradoza si septicemie (2931 afisari)
 Liviu Man: "Mi s-a cerut sa-i torn pe Boc, Buda si doi judecatori" (2758 afisari)
 Nastase ii raspunde lui Tismaneanu (2298 afisari)
 Aliantei PNL-PD i se canta Prohodul (262 afisari)
 Basescu apreciaza "neutralitatea" SRI (100 afisari)
 Tariceanu nu renunta la taxa de prima inmatriculare (99 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01046 sec.