Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Uhrin jr. la negocieri cu "Poli"
Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. va sosi astazi la Timisoara si va negocia cu presedintele Marian Iancu preluarea functiei de antrenor principal la "Poli" din sezonul viitor. Daca cele doua parti vor ajunge la o intelegere, Iancu ii va propune lui Uhrin jr. sa numeasca un antrenor interimar pana la finalul sezonului. In acest moment, interimatul la echipa banateana este asigurat de Iosif Rotariu, antrenorul echipei secunde, dupa ce principalul Alin Artimon si-a prezentat demisia in urma cu doua saptamani. Presedintele Marian Iancu declarase, dupa demisia lui Artimon, ca principalul vizat pentru postul de antrenor este Walter Zenga, dar italianul a refuzat oferta. Pe de alta parte, la partida amicala dintre "Poli" Timisoara si Jiul Petrosani, care se va disputa astazi, de la ora 18, intrarea va fi libera. (MIG)
Privatizare la Iasi
Comisia pentru Privatizarea clubului de fotbal Politehnica Iasi a decis ca pachetul majoritar al gruparii valoreaza 1,6 milioane de lei si ca oricine va oferi acesti bani va putea prelua 51 la suta din actiuni, cu conditia sa nu schimbe numele si culorile echipei. Primarul Iasiului si presedintele de onoare al clubului, Gheorghe Nichita a declarat ieri ca gruparea este un brand si trebuie sa-si pastreze numele: "Am mai spus-o si o repet, Politehnica este un brand in Iasi, iar echipa trebuie sa-si pastreze numele. Comisia a stabilit ca echipa sa se numeasca in continuare Politehnica, sa-si pastreze culorile si sa joace in Iasi. Prin urmare, cine vrea sa devina actionar majoritar la club, trebuie sa ia in considerare aceste trei aspecte. Alte probleme raman deschise negocierilor". (MIG)
A murit Petre Deac
Antrenorul emerit de inot Petre Deac s-a stins din viata joi, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa un accident rutier petrecut acum doua saptamani. Deac era unul dintre cei mai valorosi si mai titrati tehnicieni ai natatiei romanesti, careia i-a adus mai multe medalii la JO, CM si CE, fiind recompensat cu Crucea Nationala Serviciu Cavaler clasa a III-a, cu Meritul Sportiv clasa a II-a si cu titlul de cetatean de onoare al orasului Pitesti. Colegii din ANS sunt alaturi de familie in aceste momente grele. Dumnezeu sa-l ierte!
A r h i v a
  Nesu nu vrea pacaleli    
  Pace in Giulesti    
  Poloistii in fata barajului    
  Sergiu Radu pe lista lui Hannover 96    
  PRELIMINARII    
  Piturca mizeaza pe Lobont    2 comentarii
  Mutu: "Este timpul nostru!"    
  Preliminarii Euro 2008 - Grupa G    
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00904 sec.