Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Arestatii din "Gazeta" la un pas de eliberare
Tribunalul Braila a decis, ieri, judecarea in stare de libertate a lui Liviu Man, Ioan Otel si Aurel Muresan, ultimii trei ziaristi care au fost arestati in dosarul "Gazeta". De asemenea, pe langa interdictia de a parasi tara, instanta le-a cerut celor trei jurnalisti sa se prezinte de cate ori este nevoie la Politia din Cluj, sa nu se apropie de partile vatamate si sa nu poarte arme albe. Decizia instantei nu este definitiva, procurorii avand 24 de ore la dispozitie pentru a formula recurs. (O.R.)
BRD vs Bivolaru la Tribunal
Tribunalul Bucuresti se va pronunta, in 30 martie, in procesul deschis de Banca Romana de Dezvoltare pentru recuperarea pagubei de peste 50 de milioane de euro produsa de fostul deputat Gabriel Bivolaru, prin anularea unui contract privind vanzarea unui teren care a apartinut acestuia. Terenul respectiv, avand o suprafata de 8000 de metri patrati, este situat in Busteni. Tranzactia a avut loc in 1996, cand una dintre firmele lui Gabriel Bivolaru, SC Atlas Turism&Trading SRL, i-a vandut terenul respectiv Monei de Freitas, sotia fostului deputat. (D.E.I.)
Cercetari in dosarul locuintelor MAI
Scandalul locuintelor de serviciu pentru angajatii MAI este departe de a fi clarificat. Dosarul in care fostul sef de serviciu al Corpului de Control, Constantin Rotaru, este cercetat pentru fals in declaratii, a ajuns la Politia Sectorului 5. Procurorul Andreea Stoian Florea a confirmat, citat de Rador, ca dosarul lui Constantin Rotaru a fost trimis la Politie pentru cercetari. "Dosarul a venit la noi in 12 martie. Se fac cercetari pentru fals in declaratii fata de mai multe persoane. Nu s-a inceput urmarirea penala, cazul fiind la Politie pentru efectuarea de cercetari. (D.E.I.)
 Afisari: 174  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  La restaurant cu Cioran si Pandrea    1 comentariu
  ZIUA si replica    
  Blaga a scapat romaneste de ancheta ONU    3 comentarii
  Mandatul de urmarire internationala emis pe numele lui Necolaiciuc retras    
  Cheltuieli extravagante pentru Bradisteanu    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00825 sec.