Ziua Logo
  Nr. 3886 de joi, 22 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Nationala pleaca astazi in Olanda
Dupa vizionarea de ieri dimineata si antrenamentul de aseara, Nationala urmeaza sa decoleze astazi, la ora 15.30, spre Rotterdam, de pe Aeroportul International "Henri Coanda". Maine, de la ora 11, va avea loc, pe Stadionul "De Kuip", antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise pentru presa. Dupa incheierea acestuia, vor urma conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca si "zona mixta". Sambata, de la ora 21.30, se va disputa meciul Olanda - Romania. Duminica, delegatia "tricolora" va decola de la Rotterdam (in jurul orei 13) si va ateriza pe aeroportul din Bacau (in jurul orei 16). De acolo, delegatia se va indrepta spre Piatra Neamt, unde, asa cum se stie, este programat, pe 28 martie, de la ora 18.30, pe Stadionul "Ceahlaul", meciul cu Luxemburg. La Piatra Neamt, Nationala se va caza la Hotelul Central. (MIG)
Kuyt se cere titular
Daca selectionerul Marco van Basten a afirmat ca a observat o buna stare individuala si de echipa, anuntand ca intensitatea antrenamentelor va fi graduala, asistentul sau, Johnny van't Schip, a incercat sa raspunda la intrebarea cine va fi titular in linia de atac, Kuyt sau Huntelaar: "Un meci bun in Liga Campionilor cantareste mai mult decat unul in campionat. Suntem bucurosi ca in absenta lui Van Persie si a lui Hesselink avem atacanti buni de unde sa alegem". Kuyt crede ca el merita sa joace impotriva "tricolorilor". "Cred ca am dovedit valoarea mea in Liga Campionilor, in fata Barcelonei", a spus el pentru "Algemeen Dagblad". Atacantul Kovermans, de la Alkmaar, chemat in premiera la nationala, a subliniat ca pentru el acest lucru este "o experienta unica", iar mijlocasul Affelay, de la PSV, si el debutant, a afirmat ca isi doreste sa evolueze contra Romaniei. Ieri, antrenamentul olandezilor a fost inchis pentru presa, in timp ce astazi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta de pregatire, tot inchisa, pe "De Kuip". Tot astazi, de la ora 15,30 va avea loc conferinta de presa a lui Van Basten, iar maine, de la ora 11, pe terenul "Quick Boys", este programat ultimul antrenament premergator meciului. (MIG)
Stekelenburg plange dupa Van der Sar
"Portocala mecanica" s-a reunit marti dupa-amiaza, la Hotelul Huis ter Duin din Noordwijk aan Zee, in vederea meciului cu Romania, din preliminariile Euro 2008, si a efectuat deja un prim antrenament. La sedinta de pregatire au participat toti cei 22 de jucatori convocati, din lotul stabilit initial lipsind doar portarul Van der Sar, care este accidentat si pe care selectionerul Marco van Basten stia ca nu poate conta. In schimb, De Cler, Heitinga si Robben s-au pregatit separat, acuzand probleme de sanatate, dar vor fi recuperati pana la ora meciului. Portarul Stekelenburg, de la Ajax, care probabil va apara in meciul cu Romania, a declarat ca nu este fericit pentru absenta titularului Van der Sar, deoarece acesta ar trebui sa fie mereu in poarta nationalei batave. "Nu strig de fericire acum ca lipseste Van der Sar. Cred ca el trebuie sa apere mereu poarta Olandei, iar eu, stand in preajma lui, pot invata multe. Imi pare rau ca lipseste, cu el ma pregatesc mereu foarte bine. Oricum, si Timmer este un coleg foarte bun. Traversez cel mai bun sezon al meu", a spus Stekelenburg. (MIG)
A r h i v a
  FRF face misto de TAS    
  Federatia reclamata iar la FIFA    1 comentariu
  Arbitri straini la derby-uri    
  Penibila Timisoara    22 comentarii
  Mesaj de la Chivu    
  Tamas ramane, Fl. Petre a plecat!    
  Boroi este lider la FR Atletism    
  Cosmin Radu pe afisul Mondialelor    
 Top afisari / comentarii 
 Un alt presedinte (5205 afisari)
 Blocat total (3459 afisari)
 "300" in Romania (3128 afisari)
 Penibila Timisoara (2863 afisari)
 Actionar la Humanitas S.A. (2048 afisari)
 Armata invizibila a lui Ceausescu a ramas aproape intacta (973 afisari)
 Requiem (Recviem) (247 afisari)
 Precedentul Nastase (114 afisari)
 PSD ameninta cu motiunea, PD vede aliante PNL-PSD-PRM-PC (70 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01075 sec.