Ziua Logo
  Nr. 3885 de miercuri, 21 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Sandoi se vede la baraj
Antrenorul echipei nationale de tineret a declarat ieri, la reunirea lotului pentru amicalele cu Irlanda de Nord si Polonia, ca selectionata Frantei are cele mai multe sanse la castigarea Grupei a 10-a din preliminariile CE din 2009. Sandoi considera ca Romania are prima sansa pentru a ocupa locul doi, care ar duce la baraj, in fata Bosniei-Hertegovina, Tara Galilor si Malta. "Cunoastem grupa, avem o favorita certa, Franta, dar asta nu inseamna ca in primul meci nu vom merge doar la victorie. Este un dezavantaj ca jucam primul meci din aceste preliminarii tocmai in Franta. Ne dorim sa terminam grupa pe primul loc, dar si un eventual loc doi ne-ar putea duce tot la calificare in urma unui baraj. Dar si Bosnia ar putea ridica ceva probleme. Amicalele cu Irlanda de Nord si Polonia au fost stabilite inainte de a cunoaste adversarii din preliminarii, dar consider ca sunt teste utile, cu adversari destul de incomozi", a declarat Sandoi. Selectionata "under 21" a Romaniei va disputa doua partide amicale, cu Irlanda de Nord (24 martie, la Pitesti, ora 15) si cu Polonia (28 martie, la Mogosoaia, ora 15). (MIG)
Amenintare pentru absentii Pro
Comisia Tehnica din cadrul FRF si-a exprimat nemultumirea fata de antrenorii din Liga I care au absentat nemotivat luni, la Cursul Pro, existand posibilitatea sanctionarii acestora, informeaza FRF. "Comisia Tehnica isi exprima nemultumirea fata de antrenorii Mircea Rednic (Dinamo Bucuresti), Cosmin Olaroiu (Steaua Bucuresti), Razvan Lucescu (Rapid Bucuresti), Cristiano Bergodi (CFR Cluj), Ioan Ovidiu Sabau (Gloria Bistrita), Marius Lacatus (UTA Arad), Stefan Stoica (Universitatea Craiova) si Petre Grigoras (Otelul Galati), acestia absentand nemotivat de la intalnirea de luni, de la Casa Fotbalului, cand, in cadrul Cursului de antrenori Pro, a conferentiat Danny Rizer, directorul Scolii de Antrenori din cadrul Federatiei Elvetiene. Comisia Tehnica va analiza posibilitatea de a lua masurile care se impun", se arata in comunicatul comisiei. (MIG)
Interimat la FR Atletism
Astazi este programat Consiliul Federal al FR Atletism, care va lua nota de demisia presedintelui Ilie Floroiu si va vota un sef care sa asigure interimatul pana la Adunarea Generala extraordinara. Aceasta urmeaza sa fie programata in termen de 30 de zile din momentul in care au fost convocate toate structurile din teritoriu. Unul dintre favoriti este conducatorul CS Steaua, George Boroi, care, alaturi de palmaresul international important de fost hudler, beneficiaza si de experienta de manager. La sedinta la care si-a anuntat prezenta si Octavian Belu, presedintele ANS, se va analiza si prestatia lamentabila a atletilor nostri la Europenele indoor, finalul acestora, in care s-a inregistrat recordul de ineficienta, nici o medalie, determinand, intr-o oarecare masura, actul de abdicare a lui Floroiu. (C.V.)
A r h i v a
  Olanda fara Van der Sar    
  Lobont joaca pentru Piturca    2 comentarii
  Selectionerul, la treaba de azi    
  Hagiu: "N-avem nici o scuza!"    
  Zambon mai asteapta    
  FRF penalizata de UEFA    
  Mititelu nu renunta la St. Stoica    
  Gigi Becali confunda psihologul cu psihiatrul    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Calvarul cetateniei romane pentru moldoveni (5388 afisari)
 Al doilea guvern Tariceanu (3952 afisari)
 Spaga pentru Berceanu (3752 afisari)
 "Trebuie sa ne pregatim pentru un terorism inimaginabil" (3098 afisari)
 Politia romana ne minte (2222 afisari)
 Procedura de demitere a presedintelui a fost simplificata (362 afisari)
 ULTIMA ORA: Comisia Voiculescu cere suspendarea presedintelui Traian Basescu (151 afisari)
 Lumile virtuale valoreaza peste un miliard de dolari (114 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01038 sec.