Ziua Logo
  Nr. 3883 de luni, 19 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" om cu om
-- Cocis a marcat pentru Lokomotiv
ITALIA, Serie A, etapa a 29-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 0-0 acasa cu AR Roma. De la oaspeti a lipsit CRISTI CHIVU, accidentat. Mutu a primit un cartonas galben in minutul 70 * PAUL CODREA a fost eliminat in minutul 76 al meciului Parma - Siena, scor 1-0. Mijlocasul roman a primit al doilea cartonas galben * VALI NASTASE a jucat toate minutele pentru Ascoli, 1-2 acasa cu Inter, fiind avertizat in minutul 68.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 29-a * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, care a pierdut, scor 1-2, pe terenul lui AS Monaco. Internationalul de tineret a fost schimbat in minutul 62 cu Pieroni * Accidentat, FLORIN BRATU nu a fost inclus in lotul lui Valenciennes, care a remizat alb, acasa, cu Lorient.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 24-a
u SERGIU RADU a marcat golul victoriei lui Energie Cottbus pe terenul celor de la Hertha Berlin. Radu a inscris unicul gol al intalnirii in minutul 47, a primit un cartonas galben in minutul 76 si a fost inlocuit cu Rivic in minutul 84. Tot la oaspeti, VLAD MUNTEANU a fost integralist * LAURENTIU REGHECAMPF a marcat pentru Alemmania Aachen, care a castigat cu 2-0 acasa cu Arminia Bielefeld. Mijlocasul roman a fost titular, a inscris pentru 2-0 in minutul 76, din penalty, si a fost schimbat in minutul 87 cu Heidrich.
RUSIA, Visaia Liga, etapa a 2-a * RAZVAN COCIS a marcat primul sau gol pentru Lokomotiv Moscova, unul care a adus victoria echipei sale in meciul de pe teren propriu cu Rubin Kazan, scor 2-1. Internationalul roman a punctat in minutul 47 si a fost schimbat in minutul 89 * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 2-0 acasa cu Tom Tomsk.
TURCIA, SuperLig, etapa a 25-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantespor, care a castigat cu 1-0 meciul jucat pe teren propriu cu Caykur Rizespor * CORNEL FRASINEANU si DANIEL PANCU au fost titulari pentru Bursaspor, invinsa cu 4-0, acasa, de Fenerbahce. Primul a ramas pe teren toate minutele, in timp ce Pancu a fost schimbat in minutul 54.
CIPRU, Prelier League, etapa a 22-a * DANIEL FLOREA a jucat toate minutele pentru APOEL Nicosia, 4-0 in deplasare cu AEL Limassol, pentru care au jucat NARCIS RADUCAN si FLORIN PARVU, primul lasandu-i locul celui de-al doilea in minutul 51 * STELIAN CARABAS a fost titular si a fost schimbat in pauza meciului pe care echipa sa, Anorthosis Famagusta, l-a castigat pe teren propriu cu 4-0 cu AEP Paphos * BOGDAN ANDONE a fost titular si a jucat 78 de minute pentru Apollon Limassol, 0-1 pe terenul lui Dighenis Morfou.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 22-a
u CRISTIAN IANU a marcat de doua ori pentru AC Bellinzona, care s-a impus cu 2-0 in deplasare, cu Winterthur. Atacantul a fost integralist si a punctat in minutele 49 si 82, in timp ce coechipierul sau ADRIAN PIT a fost titular si a fost inlocuit in minutul 71.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 21-a * SORIN BOTIS a jucat toate minutele pentru Zalaegerszeg, invinsa cu 2-1 pe terenul lui REAC. Tot la oaspeti, CIPRIAN DIANU nu a fost folosit * MARIUS RADU, LAURENTIU RUS, ALEXANDRU DRAGOMIR si CRISTIAN CIGAN au fost titulari pentru Sopron, invinsa cu 1-0 in deplasare de Ujpest. Dragomir, Radu si Cigan au primit cartonase galbene, iar ultimul a fost schimbat cu 10 minute inainte de final. Ceilalti doi romani de la Sopron, ION IBRIC si LUCIAN MUNTEANU, nu au fost folositi.
POLONIA, Ekstraklassa, etapa a 18-a
u EMILIAN DOLHA a jucat toate minutele pentru Wisla Cracovia, 0-0 pe terenul lui Wisla Plock, in timp ce coechipierul sau, HRISTU CHIACU, nu a fost folosit. (B.G.)
 Afisari: 250  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Fara Chivu cu Olanda!    
  Steaua a castigat, Elton a marcat    2 comentarii
  Razvan Lucescu: "Suntem niste prosti cu totii"    1 comentariu
  Timisoara, in strada pentru palmares    1 comentariu
  "Flocea" demis, Sunda in locul lui    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Ghioane a revenit dupa doi ani!    
  Raikkonen, noul Schumacher    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu isi croieste o noua fata (3895 afisari)
 Patimile (2922 afisari)
 Banda dictatorului Kim Jong-Il (2663 afisari)
 Marilyn: Dosarul unei sinucideri asistate (2242 afisari)
 Sinucidere la Aeroportul "Henri Coanda" (1731 afisari)
 Saftoiu demisioneaza din fruntea SIE (284 afisari)
 Dialogul surzilor la Cotroceni (124 afisari)
 Ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, ar putea fi urmarit penal (61 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01000 sec.