Ziua Logo
  Nr. 3882 de sambata, 17 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
PSV - Ajax la Sport Klub
Derby-ul campionatului olandez, PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam va putea fi urmarit duminica, de la ora 15.30, in direct la Sport Klub. George Ogararu, neconvocat de Victor Piturca pentru meciul Nationalei cu Olanda, are sanse mari de a fi titular la Ajax, in timp ce colegul sau Nicolae Mitea va fi prezent pe banca de rezerve. Un alt meci "romanesc" este Werder Bremen - FSV 05 Mainz (echipa lui Marius Niculae), transmis tot maine, de la ora 18. Sport Klub mai transmite si turneul ATP Master de la Indian Wells. Iata programul transmisiilor in direct de pe Sport Klub din acest weekend: Schalke 04 - VfB Stuttgart (ora 16.30), Sochaux - FC Toulouse (ora 18.15), ATP Indian Wells - semifinale (ora 21) - toate sambata; ATP Indian Wells - semifinale (ora 1.30), PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam (ora 15.30), Werder Bremen - FSV 05 Mainz (ora 18), ATP Indian Wells - finala (ora 21) - toate duminica. (MIG)
Mutu se felicita pentru golul cu Palermo
"Briliantul" a declarat intr-un interviu acordat cotidianului "La Gazzetta dello Sport" ca a facut bine cand a inscris in partida US Palermo - AC Fiorentina, scor 1-1, din etapa a 28-a a campionatului Italiei. "Nu l-am vazut pe Guana cand a cazut, am vazut doar ca s-a intins dupa balon si nu a putut sa-l intercepteze. Eram la mijlocul terenului, am continuat actiunea, am trecut de alti jucatori de la Palermo, am inscris si m-am bucurat asa cum o fac dupa fiecare reusita", a spus Mutu, care a adaugat: "Cred ca am facut bine. Ca dovada, Guana a jucat apoi tot meciul". Mutu a vorbit si despre meciul cu AS Roma, de maine: "Lipseste Chivu, dar Roma este puternica in defensiva si fara prietenul meu. Mexes si Panucci sunt fundasi de inalta clasa, la fel ca si cei ai Fiorentinei". (MIG)
Bogdan Gheorghe secretar general la ANS
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a semnat ieri decizia de numire a lui Bogdan Gheorghe in functia publica de secretar general al Agentiei Nationale pentru Sport. Numirea in functie a fost facuta ca urmare a promovarii concursului pentru ocuparea postului vacant din cadrul institutiei, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Bogdan Gheorghe, care lucreaza de zece ani in managementul sportiv, a fost director al Complexului Sportiv National "Lia Manoliu" si al salii "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala si isi va prelua functia imediat ce decizia premierului va fi publicata in Monitorul Oficial. (C.V.)
A r h i v a
  Gigi Becali nu vrea psiholog in Ghencea    2 comentarii
  Steaua fara galerie    
  Ze Kalanga ramane la Dinamo    
  St. Stoica asteapta victoria    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Alonso - start spre hat-trick    
  CUPA UEFA    
  Lucescu redus la tacere de Palop    
  Marco van Basten a decis lotul pentru Romania    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Contralovitura (3946 afisari)
 Brejnev revoltat de pretentiile PCR la tezaurul romanesc (3624 afisari)
 Pomeni pentru Liiceanu (3099 afisari)
 Ucisa de Codul lui Da Vinci (2994 afisari)
 China si globalizarea (2720 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00872 sec.